ODLIČNE VIJESTI ZA ŽUPLJANJE I KONAVLJANE Eko taksi vas na Zimski festival vozi po smiješno niskim cijenama

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dobra vijest za sve mještane Župe i Konavala kao i posjetitelje dubrovačkog Zimskog festivala dolazi od jednog od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika Eko taxija.

Za vrijeme trajanja Zimskog festivala u prosincu, ove godine Eko taxi pruža posjetiteljima specijalnu blagdansku cijenu prijevoza prema i iz susjednih općina Župe dubrovačke i Konavala po fiksnim cijenama.

Tako građanima od danas Eko taxi nudi posebnu akcijsku cijenu vožnje do Zimskog festivala po fiksnim cijenama svakim danom od 17:00 do 2:00 sati za sljedeće rute:

  • Ploče - Župa 65 kuna
  • Župa - Grad 65 kuna
  • Ploče - Cavtat 125 kuna
  • Cavtat – Grad 125 kuna

Navedene akcijske cijene se odnose na sve dane u prosincu osim na 24. 12. 2018. god. i 31. 12. 2018. god.

“Brinemo o našim sugrađanima i veseli nas što i mi ovim putem imamo priliku biti dijelom blagdanske čarolije u Gradu Dubrovniku i pružiti našim korisnicima kvalitetnu, sigurnu i ekološku vožnju i to od danas po posebnoj blagdanskoj akciji te fiksnim cijenama. Odlučili smo se kao polazišnu adresu iz Dubrovnika koristiti Ploče, kako bismo dali svoj obol u cilju smanjenja prometnih gužvi koje nastaju na Pilama. Vjerujem kako će građani Dubrovnika i okolice sa zadovoljstvom pozdraviti našu inicijativu i odabrati upravo Eko taxi kao svoj siguran i brz prijevoz do grada i nazad.“, ovim je povodom izjavio Božo Miletić, direktor Eko taxija za Jadran.

Prijevoz Eko taxijem moguće je naručiti pozivom na broj 020 432 432 te putem web forme na www.ekotaxi.hr ili e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr  (minimalno sat vremena ranije).

(promo) 

Popularni Članci