Učitaje prijašnje vijesti
PRORAČUNSKA SREDSTVA

JAVITE SE! Grad je uputio Javni poziv za sufinanciranje organizacije sportskih priredbi

Proračunom Grada Dubrovnika za 2019. uvodi se stavka Sufinanciranje organizacije športskih priredbi od važnosti za Grad Dubrovnik u iznosu od 765.000 kuna. Izvor financiranja ove stavke je boravišna pristojba, s obzirom na utjecaj koje športske priredbe imaju na turističko gospodarstvo, razvoj športa i promociju Dubrovnika kao turističke i športske destinacije.
PRILIKA

SILENTE STIŽE U REVELIN U prodaji je ograničeni broj ulaznica za koncert

Paketi regularnih ulaznica 2+1 gratis za samo 140 kuna u prodaji su u uredu Revelina. Ponuda vrijedi do isteka zaliha, stoga požurite po svoje ulaznice za koncert.
prijavite se

Besplatne TECH radionice i ove godine u DURA-i

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA već petu godinu za redom organizira TECH radionice za mlade i one koji se tako osjećaju
MAINFESTACIJA

DOĐITE U KONAVLE! Predstavljaju se kandidati Konovizije, party ima i humanitarni karakter

Najzabavnija manifestacija Konavala, Konovizija, službeno počinje u petak, Warm Up partyjem u Caffe baru Mali. Pridvorju, službeno počinje Konovizija 2019!
KANDELORA

ŽIVIO SVETI VLAHO! Donosimo program otvaranja ovogodišnje Feste

Ovogodišnja Festa, 1047. po redu, otvara se danas na Kandeloru. 
Gospodarska i Obrtnička komora

FESTA OD VINA Najbolja vina županijskih vinara probajte na Kandeloru u Gradskoj kavani

U sklopu proslave Feste Sv. Vlaha, na Kandeloru, 2. veljače, održat će se Festa od vina.
PRILIKA

DOBRE VIJESTI ZA NOĆ MUZEJA Eko Taxi daje 20 posto popusta na vožnju do Grada

Popularna manifestacija Noć muzeja i ove se godine održava u Dubrovniku, u petak 1. veljače 2019. godine. Prilika je to svim građanima Dubrovnika da besplatno posjete gradske muzeje i bogati program koji organizatori pripremaju kako svake tako i ove godine.
FESTA

Požurite, još uvijek dostupne ulaznice za večerašnji koncert u Rixosu

Svečani koncert povodom proslave 40 godina od upisa povijesne jezgre Dubrovnika na UNESCO-vu listu svjetske baštine i 10 godina od upisa Feste svetoga Vlaha na Reprezentativnu listu nematerijalne kulturne baštine čovječanstva u izvedbi Dubrovačkog simfonijskog orkestra kojim dirigira Ivan Josip Skender, a uz istaknute soliste Mariju Kuhar Šošu, Dubravku Šeparović Mušović, Domagoja Dorotića i Ljubomira Puškarića, održat će se večeras, 1. veljače u 20 sati u velikoj konferencijskoj dvorani hotela Rixos Libertas.
unesco

ULAZ SLOBODAN ZA SVE Konferencija povodom dvije važne obljetnice, stiže i Plenković

Na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku održat će se konferencija povodom dvije za Dubrovnik važne UNESCO-ove obljetnice - 40 godina od upisa povijesne jezgre Dubrovnika na Popis svjetske baštine i 10 godina od upisa Feste svetoga Vlaha na Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva. Konferencija, u organizaciji Ministarstva kulture Republike Hrvatske  i Grada Dubrovnika te suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Sveučilišta u Dubrovniku, a počinje sutra u 9 sati. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.
ne propustite

SARAJLIJE ŽARE I PALE Dubrovačka publika ponovo će uživati u popularnoj komediji 'Dame biraju'

Najveća regionalna kazališna senzacija ponovno gostuje u Dubrovniku.
knjižnice

Predstavljanje rukopisne zbirke ''Kolende'' Mata Zamagne

Dubrovačke knjižnice predstavit će 5. veljače 2019. u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad svoje najnovije izdanje - rukopisnu zbirku iz svoga fundusa - Kolende Mata Zamagne uz povijesnu i jezičnu studiju Jelene Obradović Mojaš i Ivane Lovrić Jović.
FESTA 2019.

ORLANDO I SV. VLAHO Obavezno dođite u Kazalište Marina Držića i pogledajte izložbu koja će vas fascinirati

Izložba ORLANDO I SV. VLAHO bit će otvorena u okviru izložbenog programa Feste 2019 Dubrovnik, u suradnji s Dubrovačkom udrugom likovnih umjetnika, Hrvatskom maticom iseljenika i Kazalištem Marina Držića u srijedu, 30. siječnja 2019. s početkom u 19:30 sati u predvorju Kazališta Marina Držića.
koncert

NOĆ MUZEJA U Glazbenoj dvorani Kneževa dvora zasvirat će Ivana Jelača

Hrvatsko-austrijsko društvo Dubrovnik u suradnji s Dubrovačkim muzejima organizira Koncert pijanistice i fortepijanistice Ivane Jelače na fortepijanu bečkog graditelja Antona Waltera iz Kneževa dvora.
Učitaj još vijesti