Učitaje prijašnje vijesti
RASPORED

Brojne radionice za djecu u Muzeju i galeriji Konavala

U organizaciji Muzeja i galerija Konavala u školskoj godini 2018./2019. bit će organizirane brojne radionice za djecu. 
dura

OVO ĆE VAM KORISTITI! Prijavite se na besplatnu radionicu o e-poslovanju

Ukoliko želite postati dijelom globalnog tržišta, internet više nećete koristiti isključivo za svoje predstavljanje, već i kao mjesto za elektroničko poslovanje prijavite se na radionicu E-poslovanje, poziva Razvojna agencija grada Dubrovnika (DURA). 
OBAVIJEST

ZA SVE KOJI SE ŽENE U GRADU Luka Dubrovnik daje u najam istezalište Posat za parkiranje

Luka Dubrovnik d.d. kao ovlašteni koncesionar za korištenje i održavanje lučkog područja - istezališta Posat, uz suglasnost Županijske lučke uprave Dubrovnik, nudi mogućnost korištenja istog kao parkiralište za automobile (najviše do 15 automobila) isključivo za vrijeme crkvenog obreda vjenčanja i slavlja u staroj gradskoj jezgri, izvijestili su iz Luke. 
veliki koncerti

PRLJAVCI, OPĆA OPASNOST, GRAŠO Poznat cijeli glazbeni program 5. Dubrovačkog zimskog festivala

Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Dubrovačke ljetne igre objavili su već početkom ljeta programske naglaske petog Dubrovačkog zimskog festivala i program dočeka Nove godine, ostavivši u fokusu velike koncerte na Stradunu, gdje će na Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca nastupiti legendarni hrvatski rock sastav Prljavo kazalište.
nezaboravna atmosfera

Mark Knight u subotu ponovno u Revelinu, požurite po nove promo ulaznice

Još jednom kao posljednji izvođač ove ljetne sezone nastupit će Mark Knight u noćnom klubu Revelin. Odlična svirka, još bolji provod i nezaboravna atmosfera očekuju vas ove subote 13. listopada.
DMITRY SINKOVSKY

Vivaldijeva Četiri godišnja doba večeras u Dvoru

Jesenji glazbeni moskar, ciklus Dubrovačkog simfonijskog orkestra koji je započeo 27. rujna, dubrovačkoj će publici za kraj dati dva koncerta s omiljenim gostom, Dmitryjem Sinkovskim. Večeras će Sinkovsky nastupiti s Gudačkim sastavom DSO-a u Vivaldijevom baroknom remek-djelu Četiri godišnja doba, a u petak 12. listopada s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom pod ravnanjem južnokorejskog dirigenta TaeJung Leeja u Beethovenovom Koncertu za violinu i orkestar u D duru. Koncerti započinju u 21 sat, a održavaju se u atriju Kneževa dvora.
MUTNOĆA

U dijelu grada voda još uvijek nije za piće, evo gdje su danas cisterne!

Još uvijek je povišena mutnoća u vodoopskrbnom sustavu Šumeta i Palate (osim na području Trstenog, Brsečina i Elafita), pa se takva voda ne preporuča za piće. Kontrola i dezinfekcija provode se redovito, a o svim promjenama Vodovod će pravodobno obavijestiti javnost. 
OBAVIJEST

Provjerite kako rade butige na Dan neovisnosti

Većina domaćih trgovačkih lanaca danas, na Dan neovisnosti, radi po nedjeljnom radnom vremenu.
PLES

ZABAVITE SE I 'SREDITE' LINIJU Ritmo de Salsa prima nove članove, prijavite se!

Udruga Ritmo De Salsa Dubrovnik kreće s novim poglavljem - upisima nove grupe!
GRUDA

VELIKI HUMANITARNI KONCERT Večeras svi u Konavle, stiže jedan od najpoznatijih pjevača

Veliki humanitarni koncert Petra Graša održat će se večeras u sportskoj dvorani Osnovne škole Gruda. 
OBAVIJEST VOZAČIMA

Promet preko Brgata zatvoren do 18:00 sati

Zbog brdske utrke danas je zatvoren promet od Komolca do crkve sv. Ane na Brgatu. 
OBAVIJEST

Nastup mještovitog zbora Libertas odgađa se zbog nevremena

Zbog loše vremenske prognoze, odgađa se sutrašnji nastup mješovitog zbora Libertas, izvijestili su iz Turističke zajednice grada Dubronika. 
VODA NIJE ZA PIĆE

NOVI RASPORED Provjerite gdje će danas biti cisterne!

U vodoopskrbnim sustavima Omble, Šumeta, Duboke Ljute, Zavrelja i Palate (osim Šipana) još je uvijek povišena mutnoća pa se takva voda ne preporuča za piće. Voda na Šipanu odgovara Zakonu o vodi za ljudsku potrošnju te se može koristiti za piće, obavijestili su iz Vodovoda Dubrovnik te objavili novi raspored cisterni. 
Učitaj još vijesti