Učitaje prijašnje vijesti
ne propustite

POČINJE OSMI DUFF Filmski festival djece i mladih mediteranskih zemalja

Svečano otvaranje osmog Dubrovnik Film Festivala i prva projekcija natjecateljskog programa je u četvrtak, 17. listopada u 19.30 u kinu Sloboda
VODOVOD

Bez vode večeras Žuljanska ulica

Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži večeras će bez vode biti Žuljanska ulica u vremenu od ponoći do 6.00 sati ujutro, obavijest je Vodovoda Dubrovnik.
NA SVEUČILIŠNOM KAMPUSU

OD BREXITA DO HRVATSKOG PREDSJEDANJA EU Predavanje francuskog veleposlanika u Hrvatskoj Gaëla Veyssierea

Predavanje francuskog veleposlanika u Hrvatskoj Gaëla Veyssierea, održat će se u srijedu, u 16.15 sati, u sveučilišnom Kampusu (učionica 131).
DANI KRUHA

DOĐITE U 'RUPE' Održavaju se dvije radionice tradicijskih jela

U povodu Dana kruha i plodova zemlje, u žitnici „Rupe“ će u četvrtak, 17. listopada, od 16 do 18.30 sati biti održana edukativna radionica „ Prehrana otočana na primjeru otoka Korčule“. Na radionici će se pripremati dva jela -  samoniklo jestivo bilje, poznato i kao mišanca, parapač ili pazja, te žrnovski makaruni, tradicijsko jelo sela Žrnova na otoku Korčuli.
World Luxury Hotel Awards

PONOVNO MEĐU NAJBOLJIMA NA SVIJETU Valamar President proglašen najboljim luksuznim resortom na plaži

Svjetska organizacija World Luxury Hotel Awards u Finskoj je dodijelila nagrade najluksuznijim hotelima, a među najboljima na svijetu su čak tri objekta Valamar Riviere. Četvrtu godinu za redom laureati su Valamar Collection Isabella Island Resort i Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, dok je Valamar Collection Imperial Hotel prvi put ušao u društvo najluksuznijih.  
OBAVIJEST

Bez struje dio Kantafiga, Pijavičino, Podštedrica

Iz Elektrojuga su uputili obavijest koju prenosimo u cijelosti. 
VODOVOD

Bez vode u Žuljanskoj ulici

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnoj mreži večeras će bez vode biti Žuljanska ulica u vremenu do 1.00 do 6.00 sati ujutro, obavijest je Vodovoda Dubrovnik.
DURA

PRIJAVITE SE Besplatna radionica 'Prodaja iz prakse'

Za  uspjeh u poduzetništvu uz ideju, poduzetnički duh, entuzijazam kao pokretače uspjeha  slijedeći  cilj je  održivost poslovanja. 
U PETAK

U VISIJI Tribina o životu u velikoj obitelji

Javna tribina pod nazivom “Život u velikoj obitelji: izazovi, koristi i dobrobiti za pojedinca i društvo“ održat će se u u petak, u 19.30 sati, u dvorani Visia.
U RITMU ČITANJA

POČINJE 'MJESEC KNJIGE' Evo što su vam sve pripremile Dubrovačke knjižnice

U ritmu čitanja moto je ovogodišnje manifestacije Mjeseca hrvatske knjige kojom se tijekom mjesec dana, od 15. listopada do 15. studenoga, nastoji na državnoj, ali i na lokalnim razinama govoriti o knjizi, promicati čitanje te različitim programima okupljati sve one koje knjiga istinski zanima, a ove godine posvećena je glazbi.
OBAVIJEST

STRPITE SE DO 17 SATI! Zatvoren promet frekventnim prometnicama zbog triatlona

Dubrovnik je domaćin međunarodnog triatlona 'Earth, sea, fire', zbog čega je danas u poslijepodnevnim satima zatvoren dio gradskih prometnica. Prenosimo njihovu obavijest. 
Održivo upravljanje

PRVI MLJET OUTDOOR FESTIVAL Biciklirajte, hodajte, planinarite, vježbajte i lijepo jedite u Pomeni!

U sklopu projekta Unaprjeđenje sustava održivog upravljanja, turističke valorizacije i interpretacije prirodne baštine na području NP Mljet – MLJET – ODISE(J)A MEDITERRANEA, Javna ustanova Nacionalni park Mljet u suradnji s Turističkom zajednicom Mljeta, Udrugom Deša i Hrvatskom gorskom službom spašavanja 19. i 20. listopada organizira prvi Mljet Outdoor Festival. Cilj događanja je posjetiteljima omogućiti da kroz rekreativne aktivnosti te sudjelovanje u radionicama upoznaju prirodne ljepote NP Mljet kao i gastro ponudu našeg najzelenijeg otoka.
DIGITALIZACIJA

Treće izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers ove jeseni, pridružite joj se!

Kraj studenog i ove je godine rezerviran za jednodnevnu konferenciju Digital Shapers čija je središnja tema digitalna transformacija. Ovogodišnje, treće izdanje RTL-ove konferencije, kojom medijska grupa želi ukazati na iznimnu važnost digitalizacije procesa u gospodarstvu i društvu općenito, održat će se 28. studenog u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. 
Učitaj još vijesti