KRITIKE GRAĐANA URODILE PLODOM Nadležni hitno izašli na teren i riješili problem na Montovjerni (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovčanin Vlado Marković danas je u poslijepodnevnim satima automobilom 'blokirao' Ulicu Mihajla Hamzića na Montovjerni i poručio - ne mičem se odavde dok ne dođu nadležni i konačno ne počnu rješavati ovaj problem. 

Zbog rupe koja se u ulici nalazi dulje vremena, navedenom je Dubrovčaninu pukla guma, po drugi put, a problem se događao i ostalim stanovnicima Montovjerne. Kako je izjavio, prvi put je pomaknuo automobil, ali ovaj put to ne želi napraviti dok nadležni ne skrenu pozornost na navedeni problem. 

Predstavnici Tehnogradnje zaista su hitno izašli na teren i sanirali veliku rupu na putu, a oštećeniku je plaćena šteta na vozilu. 

"Ovo je drugi put u godinu dana da mi se događa ista stvar. Rupa je na putu godinama tu, prošle godine se nešto i radilo, no stanje je sve gore," izjavio je danas poslijepodne Marković za Dubrovački dnevnik kojega je danas poslijepodne podržao dio stanovnika Montovjerne koji su se danas okupili i pružili mu podršku. Kako kažu, i njima se zbog puta u lošem stanju događalo isto te su zahtijevali rješenje. 

"Uska je ulica, a rupa se zaobilazi. Treba li čekati da netko udari dijete automobilom jer se ljudi koncentriraju na nju, a ne na vožnju? Treba li čekati da netko pogine s motorom? Ova ulica nije asfaltirana 30 godina, a rupa je sve veća," upozorio je Dubrovčanin no razloga za brigu više očito nema jer je problem ubrzo nakon negodovanja stanovnika te pisanja Dubrovačkog dnevnika i saniran. 

Više o navedenom događaju pročitajte OVDJE

Popularni Članci