Prelijepa Nika Gašpar ovotjedna je djevojka koju vam predstavljamo u rubrici Gospari odabrali. 

Nika je učenica Ekonomske i trgovačke škole nakon koje namjerava upisati Pedagoški fakultet ili Akademiju likovnih umjetnosti.

To nimalo ne iznenađuje budući kako je ova lijepa plavuša luda za crtanjem i upravo tako provodi svoje slobodno vrijeme.

Osim crtanja, Nika voli izlaske, a subotom navečer možete ju sresti u Trocadera ili Platanusa. Nije joj problem zabaviti se budući kako joj odgovara sva vrsta muzike.

Nika nosi dugačku haljinu boje šampanjca koju potpisuje Design Sita A. Prelijepa je haljina uvertira u unikatnu kolekciju dizajnerice Site Ahmić pod nazivom Provocative Woman koja bi trebala biti dovršena sredinom mjeseca te je ogledni primjerak kako će sama kolekcija izgledati. Naime, radi se o kreacijama koje odišu ženstvenošću, profinjenošću, a kao što sam naziv kolekcije kaže, u sebi nose i dozu provokacije.

- 'Radi se o mojoj prvoj kolekciji koja je trenutno u izradi. Do sada sam uglavnom izrađivala haljine pojedinačno, no sada je u pitanju kompletirano izdanje. Radi se o nosivim kreacijama, a u kolekciji uglavnom prevladavaju pastelne boje, prije svega boja šampanjca. Naravno, tu je i vječna crna koja je sinonim za praktičnost, ali i eleganciju,' kazala je dizajnerica koja bi svoju pomalo provokativnu kolekciju trebala predstaviti početkom lipnja u Sarajevu.

Djevojka nosi haljinu Design Sita A., a za izgled je zaslužna Ana Vukas. 

comments powered by Disqus