KONAVLE

OSNOVNA ŠKOLA U CAVTATU U JAKO LOŠEM STANJU Lasić će o problemu razgovarati i s ministricom

Nekoliko čitatelja Dubrovačkog dnevnika redakciji se požalilo na, kako kažu, 'očajno, poluraspadajuće stanje Osnovne škole u Cavtatu'. Kako oni tvrde, zgrada se jedva drži te im je cilj 'upozoriti na problem prije nego što se dogodi tragedija'.
HPD SNIJEŽNICA

BILI SU U SAMOM BEZDANU U KONAVLIMA! 'Mislili smo kako ćemo doći ispod razine mora, na 170 metara dubine!' (FOTO)

Skup speleologa Hrvatske u organizaciji Speleološkog odsjeka Hrvatskog planinarskog društva 'Sniježnica', ove godine se po prvi put održava u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u Domu kulture u Čilipima. Tako će se, ovog vikenda, u Konavlima okupiti preko 250 sudionika iz cijele Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore koji će održati i odslušati predavanja o arheološkim, speleološkim i drugim istraživanjima te ekspedicijama koje se održane. Jedno održanih predavanja je ono Željke Janjanin iz Speleološkog odsjeka HPD-a Sniježnica o istraživanju jame 'Bezdan' u mjestu Vignji u Konavlima, a koje je održano na proljeće ove godine.
Dan sjećanja

MIR, TIŠINA I MOLITVA Konavoski lampioni u spomen na žrtvu Vukovara

Konavljani su večeras u miru, molitvi i tišini zapalili svijeće za Grad heroj – Vukovar, povodom Dana sjećanja na žrtvu ovog simbola hrvatske slobode.
dvije rote

NAŠA SNAGA JE NJIHOVA HRABROST Konavoski motoristi prođirali Stradunom za djecu Palčiće (FOTO/VIDEO)

Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju, odnosno djeci Palčićima, obilježen je danas na Stradunu.
Učitaj još vijesti