konferencija vijeća europe

KONVENCIJE O EUROPSKOM KRAJOBRAZU U našoj županiji postignut veliki napredak

Na poziv Ministarstva Kulture Hrvatske, Zavod za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluje na 9. Konferenciji Vijeća Europe na temu Konvencije o europskom krajobrazu koja se održava u Strasbourgu 23. i 24. ožujka 2017.
zeleni otok

NOVOSTI U NP MLJET Na otok stigao prvi brod koji koristi isključivo električni pogon

U NP Mljet ove godine stiže prvi električni brod, od naručenih tri, za prijevoz putnika koji koristi isključivo električni pogon.
Eskaliralo

ŠTO SE DOGAĐA Brojni članovi istupili iz Župskog HDZ-a

Nakon više godina članstva u Hrvatskoj Demokratskoj Zajednici, odlučili smo iz iste stranke istupiti, stoji u dopisu koji potpisuje Mario Previšić, član mladeži HDZ-a Župa dubrovačka koji navodi kako je uz njega istupilo još dvadeset članova mladeži župskog HDZ-a.
Oglas za posao

POSAO IZ SNOVA U STONU Za one koji znaju što je život kakav je nekad bio

U grupi na Facebooku 'Poslovi u Dubrovniku' objavljen je još jedan nesvakidašnji oglasao za posao. Iako oglas zaršava s tim kako i nije baš oglas za posao iz snova, on to doista jest. U današnjem svijetu, koji trči za novcem, a zaboravlja bit.  Upoznajte baku uz čiju se ''bolnu iskrenost i neopterećenost trivijalnostima lakše  diše i sanja. Svakodnevnica će vam postati neprocjenjive priče iz mladosti, priče o bezvremenskoj ljubavi o kakvoj smo kao djeca sanjarili, o ljubavi koja je preživjela ratove, bolesti, godine i neimaštinu...'' Pročitajte oglas. 
Učitaj još vijesti