dobra zabava

NEPONOVLJIVI S.A.R.S. STIŽE U KAMP SOLITUDO! Ljeto u Valamaru se nastavlja sjajnim koncertima

Bogati program Ljeta u Valamaru nastavlja se i u tjednu koji nam slijedi i to koncertom mega popularnog benda S.A.R.S. koji će se održati ovog petka, 18. kolovoza u kampu Solitudo s početkom u 21.00 sati. Ovaj, moglo bi se reći, atipičan glazbeni sastav osnovan je prije 11 godina, a njegov glazbeni opus karakterizira šarolik raspon žanrova koji uključuje pop, rock, ska, hip-hop, blues, reggae i funk.
ODLIČNA ATMOSFERA

REVELIN OBARA SVE REKORDE POSJEĆENOSTI Večeras zabava uz Third Party, JohnnY I & Time Jack (FOTO)

Drugi dan Revelin Festivala na kojem su nastupili DJ Joe2Shine, DJ Carl Maxx i DJ DJIVO je za nama. Veliki broj gostiju koji su spremni na zabavu i to do ranog jutra i drugi dan festival napunili su Revelin.  Fedde Le Grand tako je produžio svoj boravak u Dubrovniku i jučer se dobro zabavljao u Revelinu, a ne sumnjamo da će tako dobro biti i večeras.
NOVO U PONUDI

FAST FOOD FENIX Osmišljen novi jelovnik uz dostavu do 2 sata ujutro!

Jeste ikad probali salatu od kebaba? Ovaj svjetski hit upravo je Fenix prvi u Dubrovniku uvrstio u svoju ponudu. Novost su i palačinke s bijelom čokoladom i šumskim voćem te Fenix burger. 
KONCERT

DOBILA KARTE ZA TADIĆA I TEOFILOVIĆE! Snježana Milaković ide na Orsulu

Dubrovački dnevnik svakodnevno nagrađuje svoje čitatelje, pa tako podijelio i dvije karte za koncert Tadića i Teofiloviće u Parku Orsula 13. kolovoza u 21:00 sati.
Učitaj još vijesti