komentar

'A ZAJEDNO BI POBIJEDILI' SDP ubio ljevicu, hoće li zakucati zadnji čavao u lijes?

Prvi krug lokalnih izbora u Dubrovniku 2017. obilježio je trijumf HDZ-a nakon osam godina. Osvojili su 10 mandata u Gradskom vijeću, baš kao i u zlatno vrijeme Dubravke Šuice i Iva Sanadera. Nije to bilo nimalo neočekivano. Mlada ekipa predvođena Matom Frankovićem već četiri godine ima samo jedan cilj i rade na tome kako ga ostvariti. Kako dobiti Dubrovnik.
Davor Novevski

OSAM TIPOVA BIRAČA Koji ste od njih?

Davor Novevski u zadnjih nekoliko godina četiri puta je radio kao član biračkih odbora, a s obzirom da su u nas  izbori češće nego reprize Dadilje, mogao bi nastaviti tim tempom. Iz bogatog iskustva i kontakta s biračima, pročitajte njegov popis osam tipova birača i provjerite koji ste od njih. 
LUCIJA KOMAIĆ

LOKALNI IZBORI 2017. Budite glas odluke u nikad neizvjesnijim izborima

Dubrovnik 21. svibnja bira novu lokalnu vlast, a s obzirom na velik broj kandidata, lista i političkih opcija može se reći kako ishod izbora dugo nije bio ovoliko neizvjestan. Ništa se još uvijek ne zna. Šanse za drugi krug, koji je neizbježan, dijele svi kandidati. Sve ovisi o tome jesu li uspjeli uvjeriti birače kako su baš oni najbolja opcija za voditi Dubrovnik sljedeće četiri godine. 
davor novevski

Dođi da ti gatam iz francuske salate

Nesanica je zajebana stvar. Kaže Edward Norton u Klubu boraca da kad patiš od nesanice nikad ustari ne spavaš, ali nikad baš nisi ni budan. Znaju to oni koji spavaju toliko „mekano“ da ih probudi svaki nadobudni majmun koji se u gluho doba noći  vraća iz ljubavnih pohoda motorom koji izgleda ko malo jače biciklo, ali prdi ko ruski T-34, pa onda onako nenaspavani idući dan bauljaju putem ko Šeks među saborskim klupama.
Učitaj još vijesti