NAŠA ZASTUPNICA PROTIV NEJEDNAKOSTI Šuica u Europskom parlamentu potaknula raspravu o dvostrukim standardima u kvaliteti proizvoda na području EU

Nakon što je Hrvatska agencija za hranu objavila rezultate istraživanja kvalitete naizgled istih proizvoda na tržištima Srednje i Istočne Europe u odnosu na Zapadnu Europu, u našim se medijima ponovno aktualiziralo pitanje nejednakih, odnosno lošijih standarda proizvoda na istočnoeuropskom tržištu u odnosu na zapadno.
'SAVRŠENO USPJEŠNO'

TESTIRAO HIDROGENSKU BOMBU Kim Jong Un raspolaže s razornim oružjem

Pjongjang je priopćio da je testiranje hidrogenske bombe koje je naredio sjevernokorejski čelnik Kim Jong Un bilo "savršeno uspješno" i predstavlja "važan" korak u dovršavanju programa nuklearnog naoružanja.
Nakon snažnog uspona

EURO OSLABIO Evo koji su razlozi zbog kojih je tečaj eurposke valute oštro pao

Premda jačanje eura ne ide u prilog izvozno usmjerenom gospodarstvu eurozone jer zbog toga europski proizvodi na inozemnim tržištima postaju cjenovno manje konkurentni, ni Draghi ni ostali dužnosnici ECB-a dosad nisu to komentirali.
Interpolova tjeralica

UHIĆEN U DUBROVNIKU Student građevine rezervirao smještaj u Pločama i nije ni slutio da će odgovarati zbog grijeha iz prošlosti

Student građevine Sezgin Cirik (28), inače rođeni Turčin s finskom putovnicom, kad je početkom svibnja s prijateljima rezervirao let za Dubrovnik i apartmanski smještaj u Pločama, nije ni slutio da će mu 30. svibnja po slijetanju iz Rige na Čilipe biti stavljene lisice na ruke.
Učitaj još vijesti