Jedan osumnjičeni za ubojstvo male Danke, priznao krivnju, drugi je šutao

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Osumnjičenima za ubojstvo Danke Ilić (2) nakon saslušanja određen je pritvor, doznaje Telegraf.rs. 

Nakon što je Tužiteljstvo zatražilo pritvor za D.D. i S.J., Viši sud u Zaječaru to je odobrio. Određen im je pritvor od 30 dana. Kako je potvrđeno tom portalu, u tijeku su i razgovori s članovima obitelji osumnjičenih. Potraga za tijelom dvogodišnje djevojčice traje i danas. Zasad nema informacija da je još netko umiješan u ovaj zločin.

Nakon saslušanja oglasilo se Tužiteljstvo.

"Osumnjičene osobe su saslušane u Tužiteljstvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela, dok se J.S. branio šutnjom", navodi se iz Tužiteljstva.

Podsjetimo, osumnjičeni za ubojstvo male Danke Ilić u Banjskom polju, Srđan Janković i Dejan Dragijević dovedeni su sinoć u zgradu Višeg državnog odvjetništva u Zaječaru. Janković i Dragijević dovedeni su s lisicama na rukama i pognutih glava, a jedan od dvojice osumnjičenih bio je u radničkom odijelu. Dovezeni su u policijskim maricama.

Kako pišu srpski mediji, obojicu očekuje i psihijatrijsko vještačenje u Beogradu u Specijalnoj zatvorskoj bolnici kako bi se utvrdilo kolika je bila njihova uračunljivost u vrijeme počinjenja kaznenog djela. 

Popularni Članci