Anketa

Promocija plus: Dujmović ispred Frankovića u drugom krugu

Agencija Promocija Plus napravila je istraživanje preferencije birača u Dubrovniku, na 700 ispitanika, telefonskim anketiranjem. Anketa s početka svibnja prethodno se pokazala točna jer je istraživanje pokazalo kako će u drugi krug izbora u Dubrovniku ući HDZ-ov Mato Franković i HNS-ov Valentin Dujmović. 
izbori 2017

FRANKOVIĆ NA ILIJINOJ GLAVICI 'Bivša Gradska uprava ponašala se neodgovorno, u četiri godine nisu proradila dva obična lifta'

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković održao je sa suradnicima konferenciju za medije na Ilijinoj glavici. Tema konferencije bilo je trošenje proračunskih sredstava Grada Dubrovnika.
novi zaplet

HSU PONOVNO IZNENADIO Silvano Hrelja nema namjeru svojim glasom osigurati većinu premijeru Plenkoviću

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja neće sudjelovati u preslagivanju vladajuće većine niti ima namjeru svojim glasom osigurati većinu premijeru Andreju Plenkoviću za izglasavanje povjerenja novim ministrima ako do toga glasanja dođe u Saboru, priopćeno je danas iz te stranke.

Franković se družio sa stanovnicima gradskih kotara Lapad i Montovjerna (FOTO)

"Vodimo afirmativnu političku kampanju i naš program napravljen je u suradnji s vama - građanima. On uključuje rješenja ključnih komunalnih problema stanovnika svih dijelova Grada", kazao je kandidat za gradonačelnika Mato Franković prilikom druženja sa stanovnicima Gradskih kotareva Lapad i Montovjerna.
Učitaj još vijesti