Učitaje prijašnje vijesti
REAKCIJA

RAGUŽ O IZJAVAMA STRANAČKOG KOLEGE: 'DUSTRA nikada nije gatala, mi podržavamo Frankovića'

Gradski vijećnik Dubrovačke stranke Rikard Rossetti na svom je Facebook profilu uputio kritiku na računa Društva prijatelja dubrovačke starine u kojoj je, između ostalog, naveo kako bi 'Vlahušić još uvijek bio gradonačelnik da se nije dirnuo u Društvo'. Predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž za Dubrovački dnevnik je prokomentirao navode svog stranačkog kolege. 
priopćenje

KREĆU UNUTARSTRANAČKI IZBORI Biraju se predsjednici gradske i županijske organizacije HNS-a

Županijska organizacija Hrvatske narodne stranke uputila je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.
POTVRĐENO!

VLAHUŠIĆ SE VRAĆA U IGRU: 'Pokrećem novu inicijativu, nastavljam raditi za Dubrovnik i građane!'

Bivši gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić koji je vodio grad osam godina nastavlja s radom, premda se nakon što mu je onemogućeno natjecati se na posljednjim lokalnim izborima znalo čuti kako je Vlahušić politički mrtav. U posljednje vrijeme se u političkim kuloarima šuška kako se Vlahušić vraća u igru, a navode je i sam Vlahušić potvrdio za Dubrovački dnevnik. S djelovanjem će, kako je potvrdio, nastaviti kroz inicijativu Dubrovnik-grad izvrsnosti.
priopćenje

DUSTRA O GRADSKIM PROJEKTIMA: 'Puno je posla ispred nas, bit ćemo jamac realizacije projekata!'

Dubrovačka stranka uputila je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.
VOTEWATCH EUROPE

ANALIZA POLITIČKE MOĆI Dubravka Šuica najutjecajnija je hrvatska europarlamentarka

Prema procjeni VoteWatch Europe, najutjecajnija eurozastupnica iz Hrvatske je HDZ-ovka Dubravka Šuica koja je potpredsjednica Odbora za vanjsku politiku. Na drugom mjestu po utjecaju je Ruža Tomašić, a treće mjesto dijele Ivan Jakovčić i Ivana Maletić. 
politika

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA HSLS-A Predsjednik županijske organizacije Tomislav Ančić, evo tko je izabran u Županijsko vijeće

Jučer je u Opuzenu održana izborna skupština Županijske organizacije HSLS-a Dubrovačko-neretvanske županije.
POLITIKA

TKO SE RASPRAVLJAO, A TKO ŠALIO? Pogledajte o čemu su odlučivali i raspravljali vijećnici Gradskog vijeća (VIDEO)

Drugi dio sjednice Gradskog vijeća, četvrte po redu u ovom sazivu, održan je danas, u Velikoj vijećnici.
GRADSKO VIJEĆE

PROPUSTILI STE SJEDNICU VIJEĆA? Pogledajte koje su odluke donesene i tko je kome 'spuštao' (VIDEO)

Prvi dio sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, četvrte po redu u ovom sazivu, održan je danas u Velikoj vijećnici, a njen tijek pogledajte u videozapisu DD TV-a ili pročitajte u tekstualnom obliku. Drugi dio sjednice nastavit će se sutra, s početkom u 16.00 sati.
PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

INTERVJU S MARKOM POTREBICOM 'Grad ne smijemo svesti isključivo na komunalne probleme!'

Marko Potrebica mladi je dubrovački političar i član Hrvatske demokratske zajednice. Na konstituirajućoj sjednici, 12. lipnja, izabran je za predsjednika Gradskog vijeća. Za Dubrovački dnevnik govorio je o trenutnoj političkoj situaciji u Dubrovniku, svojoj novoj funkciji, ali i odnosima unutar HDZ-a.
GRADSKO VIJEĆE

SVE NA JEDNOM MJESTU! Vijećnici oštro po Sanitatu, Libertasu i Vodovodu, imenovan i novi v.d. ravnatelja Linđa (FOTO/VIDEO)

Treća sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održana je danas u Velikoj vijećnici, a tijek možete pročitati u tekstualnom obliku na Dubrovačkom dnevniku te pogledati je u videu DD TV-a. Na dnevnom redu našla su se prihvaćanja odnosno neprihvaćanja izvješća o poslovanju gradskih tvrtki i javnih ustanova u vlasništvu Grada Dubrovnika, ali i imenovanja i razrješenja koja se tiču FA Linđo. 
reakcija

DUJMOVIĆ SE OSVRNUO NA PROZIVANJA: 'Sve je ovo dio nečijeg folklora, svaka priča ima dvije strane!'

Predsjednik Županijskog ogranka Hrvatske narodne stranke i bivši direktor Uprave Vodovoda održao je danas konferenciju za medije simboličnog naziva Postizborni folklor i lov na vještice. U samom pozivu za konferenciju najavljeno je i otkrivanje nekoliko dosad neobjavljenih fotografija iznenađenja.

DUBROVČANIN ČLAN PREDSJEDNIŠTVA Osnovana nova politička stranka GLAS

Osnivačka konvencija Građansko-liberalnog saveza (GLAS) održana je danas u Zagrebu.
BLAGO NJIMA

GODIŠNJI OD 62 DANA! Veliki dio zastupnika na ljetovanje u Dubrovnik, evo tko će kuhati, a tko prati suđe (VIDEO)

Dok većina nas može sanjariti o trotjednom godišnjem saborski zastupnici 15. srpnja napuštaju radna mjesta na puna 62 dana. Tko će ljetovati na krajnjem jugu Hrvatske, pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
Učitaj još vijesti