projekt

DETALJI ŽALBE NA ODABIR KINEZA ZA GRADNJU PELJEŠKOG MOSTA Strabag tvrdi kako su preniske cijene sporne, traži da se donese 'zakonita' odluka o izvođaču

Na odabir kineske kompanije China Road and Bridge Corporation za izvođača mosta Pelješac s pristupnim cestama žalbu je podnijela tvrtka Strabag Austria koja navodi da je “vrlo izgledno da je odabrana zajednica ponuditelja koristila dampinške cijene u pogledu izvođenja određenih radova te da je činjenica kako je vlasnik tvrtki koje su članovi odabrane zajednice ponuditelja država, odnosno Narodna Republika Kina koja ima veliki interes za ulazak na tržište Europe”.
HIT

DAME BIRAJU Urnebesna komedija, koja će vas nasmijati do suza, vraća se u Dubrovnik na zahtjev publike

Najveći regionalni hit svih vremena  ponovno u Dubrovniku. Dubrovačka publika ponovno će uživati u predstavi Dame biraju u ponedjeljak 19. veljače, s početkom u 19 sati, u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.
rtl

HRVATSKA DEBELO KASNI ZA OSTALIM DRŽAVAMA Evo koliko smo sredstava povukli iz europskih fondova u prošloj godini (VIDEO)

Prošla godina rekordna je u korištenju novca iz europskih fondova, isplaćeno tri puta više sredstava nego u prethodne tri godine. Ipak kada se gleda ukupno Hrvatska debelo kasni za ostalim državama članicama. Ministrica Gabrijela Žalac predstavila je rezultate u povlačenju novca.
pu dnž

TJEDAN NA PROMETNICAMA Policija kaznila gotovo petsto vozača, u nesrećama ozlijeđene tri osobe

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno sedam prometnih nesreća od kojih tri s ozlijeđenim osobama u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene, dok su s materijalnom štetom zabilježene četiri prometne nesreće.
Učitaj još vijesti