SOUL CAFFE PRVAK Završeno Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Josip Sudarević
Završeno je 39. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu.

U prvoj utakmici drugog kola doigravanja za prvaka 1 lige ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Marinkolor rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Maro Mileusnić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. Pored Mara za ekipu Soul caffe pobjede su donijeli Paulo Mandić i Milo Stražičić svaki po jednu. Pobjede ekipi Marinkolor donijeli su Marko Šarić i Marko Venier svaki po jednu.

U drugoj utakmici drugog kola doigravanja za prvaka 1 lige ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Marinkolor rezultatom 5 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek dva seta. Pored Mila za ekipu Soul caffe pobjede su donijeli Maro Mileusnić dvije i Paulo Mandić jednu. Pobjedu ekipi Marinkolor donio je Joško Martinović.

Nakon ovih dviju utakmica, titulu prvaka odnijela je ekipa Soul caffe koja je nastupala u sastavu: Iličić Hrvoje, Mandić Paulo, Mileusnić Maro, Stražičić Milo i Šarić Ivo.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Marinkolor koja je igrala u sastavu: Martinović Joško, Šarić Marko, Venier Marko, Vlahović Barbara i Vranješ Lidija.

Treće mjesto Prvenstva osvojila je ekipa Geoplan koja je nastupala u sastavu: Cetinić Ivan, Desnica Siniša, Gleđ Damir, Jupek Ante, Kasač Drago, Mikulić Filip, Ogresta Ivica i Ogresta Nedjeljko.

Popularni Članci