Četiri vruće tajne koje žene kriju od muškaraca

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Čak i u najskladnijoj vezi postoje tajne koje žena nikada neće otkriti svome muškarcu. Do popisa najprljavijih ženskih tajni su došli američki znanstvenici koji su ispitali 700 žena i došli do zanimljivih odgovora.

1. Spavale su s više muškaraca no što njihov muškarac misli

Ako muškarac upita svoju bolju polovicu s koliko ih je prije njega bila, svaka treća će slagati i umanjiti brojku. Žene ne vole govoriti o svojim prethodnim vezama. Žele li muškarci zaista saznati tko se krije u njenoj prošlosti, morat će se svojski potruditi, kaže stručnjak za prevare u vezama doktor psihologije Tim Cole. Ako i postoji najmanja sumnja da neće s odobravanjem gledati na njeno iskustvo, žena će ga prešutjeti.

2. Glume orgazme

Čak 48 posto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 posto, svaki drugi put 16 posto, dok svaka dvadeseta žena uvijek glumi orgazam

3. Održavaju kontakte s bivšima

Prema istraživanjima objavljenim 2010. godine gotovo 75 posto ispitanika održava kontakte sa svojim bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada on uđe u prostoriju.

4. Čeznu za drugim muškarcima

Trideset i dva posto žena ponekad tijekom seksa zamišlja drugog muškarca. Njih posto uvijek zamišlja drugoga, dok 65 posto ispitanica uvijek misli na svojeg trenutnog partnera. Stručnjaci kažu da je fantaziranje normalno, ponekad i korisno, a u konačnici ne znači emocionalnu prijevaru.
 

Zadovoljna.hr

Popularni Članci