Ana Perović za Jutarnji: Nisam dilerica, dokazat ću svoju nevinost

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ana Perović (38), jedina žena od 23 uhićenih u četvrtak u policijskoj akciji Gladius III, koja je provedena u Hrvatskoj i u BiH, pod sumnjom da su udruženi u zločinačku organizaciju švercali i prodavali kokain i amfetamin te cigarete, puštena je u subotu iz pritvora. 

Ona je već bila u zatvoru jer je poticala na palež broda bivšeg dečka, a bila je osumnjičena i za poticanje na palež automobila policijskog inspektora, piše Jutarnji. 

'Nisam nikakva narko dilerica. Nisam kriva ni za što. Izašla sam na slobodu. Dokazat ću svoju nevinost. Slobodno napišite: "Kraljica juga je puštena!" Znate, teško je biti sam. Imam par prijatelja, među najboljima je moj poslodavac kod kojeg već, evo, opet radim i dalje! Imam normalan život. Vratila sam se još jača nego prije. No o samom slučaju ne mogu ništa govoriti jer je Uskočki predmet’, kazala nam je Jutarnjem listu u subotu ujutro, neposredno nakon izlaska iz pritvora, Ana Perović. Ona je jedina pripadnica ljepšeg spola po koju su u rano jutro u četvrtak došle naoružane policijske snage provodeći akciju Gladius III. Na vrata stana u kojem živi sa 68-godišnjom majkom i udomljenim psom lutalicom Queenom policijski inspektori pozvonili su joj u četvrtak u 7 sati ujutro. Predali su joj papir na kojem je, uz ostalo, navedeno kako postoji sumnja da je stekla nepripadajuću materijalnu korist, odnosno protupravnu imovinu.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE. 

Popularni Članci