Bivši golman Dinama Ivan Turina pronađen mrtav

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.24sata.hr
Švedski mediji javljaju da je nekadašnji vratar Dinama Ivan Turina (33) pronađen mrtav u Stockholmu, prenosi Net.hr.

Naime, policija ga je pronašla u četvrtak oko sedam sati ujutro nakon dojave susjeda, a tvrdi se da nema znakova nasilne smrti.

Bivši vratar Dinama i mlade reprezentacije Hrvatske Ivan Turina umro je u Stocholmu, u svome stanu tijekom noći sa srijede na četvrtak. Turina je najnormalnije legao u krevet i više se nije probudio, a kao uzrok smrti je najvjerojatnije riječ o zatajenju srca, prenosi Slobodna Dalmacija

Turina,div od 197 cm, je kroz svoju nogometnu karijeru prolazio sve zdravstvene preglede dok je branio za poljski Lech, Poznan, grčku škodu Xanti, te švedski AIK iz Stocholma u kojem je igrao od 2010 godine, gdje je bio standarni golman sa simboličnim brojem 27 na dresu.

Björn Wesström sportski direktor kluba, potvrdio je kako je u pitanju smrt povezana sa zatajenjem srca. "Ivanovo srce prestalo je kucati tijekom noći, nažalost doktori ga nisu uspjeli vratiti u život. To je tako užasno, pričali smo jučer."

„Mogu potvrditi da je Ivan Turina mrtav i nema sumnji da je počinjen zločin“, izjavio je policijski načelnik iz Stockholma Patrik Nuss za Aftonbladet.

Na službenoj stranici Dinama stoji: 

"U dubokoj boli i žalosti obavještavamo sve naše navijače, prijatelje kluba, bivše igrače i cjelokupnu javnost da nas je tijekom jutarnjih sati napustio naš bivši vratar Ivan Turina.
Šokantna i tragična vijest koja je jutros stigla iz Švedske o vrataru koji je karijeru počeo u Dinamu, potom branio za još neke hrvatske klubove prije nego se vratio u Dinamo iz kojeg odlazi u Grčku, a potom u Poljsku. Nakon toga kratko ponovno dolazi u Dinamo prije nego odlazi u švedski AIK, nažalost njegov posljednji klub."

Izvor: net.hr / Slobodna Dalmacija

Popularni Članci