EKSKLUZIVNO! Slovenski filmski producent oženjen za Dubrovkinju osumnjičen da je po Revelinu dilao kokain

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska je u ponedjeljak izvijestila o uhićenju 35-godišnjeg slovenskog državljanina kojem su u stanu kojeg je koristio pronašli 25 grama kokaina te digitalna vaga. Prije pretrage, kod osumnjičenog Slovenca je pronađeno devet manjih pakiranja kokaina spremnih za raspačavanje. 

Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, radi se o 35-godišnjem filmskom producentu Danijelu Utješanoviću. Utješanović je osnivač uspješnog Bled film festivala, a u Dubrovniku je, prema neslužbenim informacijama, na proljeće snimao teaser za film koji je planirao snimati. Radnja je, u slučaju da bi se dogodilo snimanje filma, trebala biti vezana uz Lokrum. Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je producent pušten da se brani sa slobode, uz jamčevinu u iznosu od 50 tisuća kuna. 


Utješanović je u braku s Dubrovkinjom, a ranije je imao buran ljubavni život s Iris Mulej, Playboyevom zečicom.


Prekršajni sud u Dubrovniku za pretragu stana, kojeg je koristio Utješanović, je izdao Nalog za pretres te mu je dubrovačka krim-policija u ormaru pronašla znatnu količinu kokaina, spremnu za daljnju preprodaju te digitalnu vagu, a prema neslužbenim informacijama, uhićen je u klubu Culture club Revelin gdje je, sumnja se, i dilao navedenu drogu.


Po društvenim mrežama se može primijetiti kako je Utješanović dio 'zlatne mladeži'. Fotografije života na 'visokoj nozi' nigdje ne izostaju, po skupim ugostiteljskim objektima na dubrovačkim plažama u društvu supruge i prijatelja, ali i na Stradunu s direktorom jedne gradske ustanove u kulturi.

Popularni Članci