OKONČANA DRAMA U GRADU Pogledajte kako su policajci odveli muškarca koji je prijetio eksplozijom (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Batinić, IB
Na svu sreću drama koja se danas odvijala u starom Gradu je dobro završila. 

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, situcija je okončana tako što se u stan ušlo nasilno kroz vrata i preko krova. Situacija je taktički jako dobro odrađena, jer je moglo završiti puno gore. Kada su specijalci ušli u stan, muškarac se derao i već je bio odvrnuo plinsku bocu i držao je upaljač te nož. Intervencija je srećom dobro prošla i nitko nije stradao.

Muškarca su izvukli policajci nakon intervencije hitne, a dok su ga odvodili vikao je: 'Nećete me zatvoriti'.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, muškarac živi s majkom koja je jutros pošla u bolnicu te nije mogla pomoći.

Prema službenim informacijama iz PU dubrovačko-neretvanske nakon višesatnih bezuspješnih pregovora policija je odlučila nasilno ući u stan 47-godišnjaka i svladala ga uz uporabu sredstava prisile te time otklonila prijeteću opasnost za njega i njegovu okolinu. S time je ova situacija uspješno okončana bez ikakvih posljedica. 

Podsjetimo, policija je danas oko 13 sati zaprimila dojavu o određenim sigurnosnim okolnostima na području stare gradske jezgre kada je muškarac srednje dobi zaprijetio da će se raznijeti s dvije plinske boce te se potom zatvorio u stan. Susjedi iz Žudioske i Boškovićeve ulice su evakuirani, a sve nadležne službe su na terenu. 

Vezane vijesti: DRAMA U STAROM GRADU Muškarac zaprijetio da će sve raznijeti plinskim bocama (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci