STRAVA NA BABINOM KUKU Djevojka muškarca izbola nožem nakon verbalnog sukoba

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Zvonimir Pandza/PIXSELL, Dubrovački dnevnik
Muškarac (42)  je jučer nešto prije 13:00 sati na Babinom kuku izboden nožem u obiteljskoj kući. Teške ozljede nožem nanijela mu je njegova djevojka (33) koja je nakon toga uhićena. 

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, muškarac je izboden na predjelu vrata, a zbog teških ozljeda prevezen je u Opću bolnicu Dubrovnik. Ovom stravičnom događaju koji se dogodio u centru Dubrovnika je, prema neslužbenim informacijama, prethodio verbalni sukob. O cijelom događaju naknadno su se očitovali iz PU dubrovačko - neretvanske. 

'Jučer, 6. siječnja, oko 12:45 sati, u obiteljskoj kući na predjelu Babinog kuka u Dubrovniku  33-godišnjakinja je hladnim oružjem ozlijedila 42-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozlijede. Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju, a 33-godišnjakinja je uhićena i dovedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje nakon čega je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, dovedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske,' stoji u priopćenju PU DNŽ. 

 

Popularni Članci