STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA KRAJ PETLJE Smrtno stradala vozačica na motoru (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NK, Nikša Klečak/Dubrovački dnevnik
Teška prometna nesreća s jednom smrtno stradalom osobom dogodila se danas oko 11.30 sati u blizini Petlje na magistrali, poviše Grada. 

Prema prvim neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, smrtno je stradala vozačica na motoru, a u nesreći su sudjelovali motocikl marke BMW i teretno vozilo koje je na sebi imalo labudicu. 

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, riječ je o državljanki Njemačke, a uz nju je s drugim motorom putovao i njen suprug (56). 

Očevid je u tijeku, a promet je zatvoren, zbog čega je došlo do velikih kolona. Libertasovi autobusi koji prometuju navedenim područjem preusmjeravaju se preko Šumeta. 

 

12:36 Policijska uprava dubrovačko-neretvanska uputila je priopćenje vezano uz tešku prometnu nesreću. 

Danas, 18. rujna, oko 11.30 sati, na dijelu Jadranske magistrale u blizini Petlje došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka (na kojem se nalazila labudica)  i motocikl njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala njemačka državljanka koja je smrtno stradala. U tijeku je očevid prometne nesreće kojim rukovodi općinski državni odvjetnik. Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je trenutno obustavljen i odvija se alternativnim pravcima. 

Popularni Članci