STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA S VIŠE OZLIJEĐENIH Cisterna se zabila u automobil i prevrnula se (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Teška prometna nesreća s više ozlijeđenih osoba dogodila se večeras oko 19:30 sati u ulici Put Republike, sudarili su se vatrogasna cisterna i osobni automobil. Dvije su osobe iz osobnog automobila lakše ozlijeđene dok je jedna osoba zadobila ozljede opasne po život.

Od siline udarca cisterna se prevrnula na bok, dok je Mercedes u potpunosti smrskan. Lakše su ozlijeđeni i vatrogasci iz vozila. Osim policije, na teren je izašla i hitna pomoć,  a ozlijeđene su iz vozila morali izvlačiti vatrogasci.

U trenutku sudara izlila se voda iz cisterne koja se na tlu pretvorila u led pa se svi koji prolaze ulicom u kojoj se dogodila nesreća pozivaju na pojačan oprez. Vatrogasna cisterna je jurila na intervenciju gašenja požara kuće u Komolcu.

Više informacija bit će poznat nakon službenog policijskog očevida i izvješća. Za sada tek postoje neslužbene informacije kako su vatrogasci pod rotacijom u hitnoj intervenciji prošli kroz crveno, nisu vidjeli osobni automobili iz smjera Lapada, kao ni oni njih zbog brzine. 

Popularni Članci