TRAGEDIJA U DUBROVNIKU Đ.M. osumnjičen za ubojstvo svoje majke

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, koje se dogodilo 21/22. listopada 2017. godine u Dubrovniku, prijavila je 34-godišnjaka koji je priveden pritvorskom nadzorniku i nadležnom državnom odvjetništvu, obavijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Tragičan događaj dogodio se u stanu na Montovjerni gdje je policija pronašla beživotno tijelo ženske osobe Lidije M. (65), a od samog početka se spekuliralo kako je mogući počinitelj njen sin, no to je dosad bilo na razini pretpostavki i šuškanja građana i susjeda.  Inače, susjedi su govorili kako je događaju prethodila svađa sina i majke prilikom čega je on uporno spominjao Isusa Krista. 

Podsjetimo, osumnjičeni Đivo M. je nakon ubojstva nestao, a policija ga je, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, pronašla na Srđu. Nakon toga je smješten na odjel psihijatrije u Općoj bolnici Dubrovnik s obzirom kako je riječ o psihički rastrojenoj osobi. Muškarac je, prema neslužbenim informacijama, u bolnici navodno spominjao kako je ubio majku, no to je zasad na razini spekulacija. 

Vezane vijesti:

UBOJSTVO NA MONTOVJERNI Pronađeni sin zbrinut na psihijatriji, DORH potvrdio nasilnu smrt majke (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci