DUBROVAČKI AERODROM NAJBOLJI 'Nigdje na svijetu nisam susrela ovako ljubazno i uslužno osoblje'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Starija gospođa s Lopuda, čiji podaci su poznati redakciji, izrazila je oduševljenje dubrovačkim aerodromom prije svega zbog, kako kaže, pristupačnog, ljubaznog i uslužnog osoblja.

'Živim u Njemačkoj preko pedeset godina, rođena sam na Lopudu i tu dolazim svako ljeto posjetit svoj rodni dom. Puno sam putovala u životu, ali nikad nisam susrela tako ljubazno, pristupačno i uslužno osoblje', s oduševljenjem je komentirala.

Nije skrivala zadovoljstvo zbog toga što je upravo Zračna luka Dubrovnik ona u kojoj je imala najpozitivnije iskustvo sa službenicima.

'Za razliku od mnogih urbanih svjetskih sredina u kojima su tehnološka dostignuća na vrhuncu, Dubrovnik ima 'ono nešto', što nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ne mislim samo na prirodne i kulturne ljepote, nego prije svega na ljudskost i spremnost da se pomogne starijima i nemoćnima,' kazala je.

Inače, riječ je o starijoj gospođi koja ima problem s kretanjem, pa joj je u svakom trenutku bilo kakva pomoć dobrodošla. Kako je i sama rekla, u Dubrovniku joj službenici svake godine odmah priskoče u pomoć na način da je odmah pri izlasku iz aviona čekaju s invalidskim kolicima, a njenu prtljagu iskrcaju rekornom brzinom.

'Nakon što izađem i aviona, svaki put me čekaju službenici iz 'mobility service', a ja, zajedno s mojom prtljagom sam spremna napustiti zračnu luku 10-15 minuta nakon izlaska,' rekla je. 

S obzirom da je imala jako puno negativnih iskustava posvuda na svijetu gdje je putovala kada je riječ o ovakvim stvarima, željela je naglasiti koliko je zapravo zahvalna na tome da postoje, kako kaže, izvrsni službenici, ali prije svega ljudi.

'Neizmjerno sam zahvalna svima onima koji su mi kroz sve ove godine pružali pomoć, ovdje na aerodromu u Dubrovniku. Malo je mjesta bilo gdje na svijetu gdje se može susrest takvo divno i srdačno osoblje. Oni su izvrsni službenici, ali prije svega su ljudi,' zaključila je. 

Ellie Leoni

Popularni Članci