Lapađani se opraštaju od don Roberta koji seli u Trsteno: Gdje god dođete, napravite promjenu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Don Robert Ćibarić iz Župe sv. Mihajla u Lapadu prebačen je u župu u Trsteno. Stigle su brojne poruke podrške Lapađana don Robertu za kojeg su se, kako je vidljivo, jako vezali i koji im je puno značio. 

"Ništa te ne uznemirava, ništa te ne plaši, sve prolazi,

Bog se ne mijenja, strpljenje sve stigne do njega,

Tko nema ništa nedostaje samo je Bog dovoljan", objavio je don Robert Ćibarić na društvenim mrežama nakon vijesti o premještaju. 

Uslijedile su brojne poruke podrške, a mi prenosimo tek neke od komentara s društvenih mreža: 

- Gdje dođeš, napraviš promjenu i sve za takog neće biti problem. Eto nas u Trsteno...

- -Jedini župnik koji je za našu župu učinio puno toga i pomagao gdje god trebalo, ne samo naše župljane nego svima kojima je trebala pomoć. Ni jedan nije toliko humanitarnih donacija učinio i vjernicima napravio da se mogu poslije mise družiti i bolje upoznati kao naš don Robert. Tko je god zatražio pomoć, pomogao je i uvijek bio za to spreman. Puno ćete nedostajati našoj župi i mislim da poslije vas puno toga će nestati jer ste na sve mislili i bili spremni za svaku pomoć. Nikada nitko nije bio, a niti će biti kao vi dragi naš župniče don Roberte. Neka vas prati Božji blagoslov i čuva dragi Bog, a puno ćete faliti svima koji su vas iskreno cijenili, poštivali i voljeli kao dobrog čovjeka i župnika.

- Bili ste, kako bi se reklo, institucija, toliko toga učinili, uvijek spremni pomoći, promptno djelovati, čovjek otvorenog srca za svakoga. Hvala don Robi za sve! Sretno uz Božji blagoslov u novi izazov u drugoj župi!

Popularni Članci