Anita Bonačić Obradović: "SDP je pokazao da je najveća alternativa desnici i HDZ-u"

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Anita Bonačić Obradović, v.d. predsjednice SDP-a naglasila je kako je „SDP ovim izborima definitivno pokazao da je najveća alternativa desnici i HDZ-u“.

„Za budućnost smo definitivno pojednostavili izbor glasačima lijevoga centra, da im bude jasno tko je predstavnik njihovih glasača. Vidjet ćemo kad se obrade sva biračka mjesta kakav će biti rezultat, a najbitniji su dani iza kada se vidi koalicijski potencijal. S obzirom na to kako smo svjesni da HDZ ima manji koalicijski potencijal i da realno više nemaju s kim pregovarati, vidjet ćemo kako sve ide i hoće li se u pojedinim strankama raspršiti glasovi nama i HDZ-u.

Vidjet ćemo što se može, neizvjesno je do kraja. Nažalost vidim i da su neke stranke, od kojih sam očekivala bolji rezultat, podbacile. Prije svega mi je drago da se veći broj ljudi probudio i izašao ispuniti svoju građansku dužnost, a za Dubrovnik bih voljela da se više ugleda na grad Varaždin koji je imao izvrsnu izlaznost. Iako je Dubrovnik i dalje daleko od prosjeka, iako smo bolji nego što smo bili 2020. i 2016. godine“, zaključila je Anita Bonačić Obradović.

Popularni Članci