STUDENTSKA PROSTITUCIJA: 'Uvijek bih ga čekala u Dubrovniku, to nam je bilo “utočište”'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Svijet prostitucije u Hrvatskoj u ljetnim mjesecima postane udarna tema.

I dok država jednim okom gleda na prostituciju kao nešto što je nelegalno ali postoji portal Express.hr objavio je članak o prostituciji među studentskom populacijom.

Nataša je lijepa žena. Prirodna plavuša, srednje visine, vitka, tamnijeg tena. Ima predivne bijele zube, njegovane nokte, diskretno našminkana. Izgleda najmanje pet godina mlađe.

U “biznis” je ušla s kolegicom koja se prostituirala preko oglasa.

"Upozorila me da nikad, ali nikad ne smijem imati posrednika jer ću ostati i bez novca, a mogla bih i bez glave. Bila sam svjesna svog izgleda i znala sam da mogu birati samo najbolje. Bilo je tu i promašaja, ali bih to skuplje naplatila. Moji klijenti su uglavnom bili poslovni ljudi, bankari, odvjetnici, suci, liječnici, visoki policijski dužnosnici. S nekima sam se viđala mjesecima, s jednim suprugom poznate pjevačice godinama. I nakon što se oženio, nastavili smo se viđati. Uvijek bih ga čekala u Dubrovniku, to nam je bilo “utočište”. Platio bi mi avionsku kartu, najskuplji hotel i po nekoliko tisuća eura za susret. Ponekad bi mu nešto iskrslo pa ne bi mogao za mnom doći u Dubrovnik, ali sve mi je bilo plaćeno. Vezao se uz mene, bio je tužan kad sam mu rekla da odlazim iz svijeta plaćene ljubavi", prisjeća se Nataša.

Više o ovoj temi možete pronaći ovdje.

Popularni Članci