SILENTE Album 'Lovac na čudesa' izlazi 28. listopada

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Arhiva
Silente, pop-rock bend iz Dubrovnika, koji je u manje od godinu dana stekao respektabilan broj fanova i postao sedmorka o kojoj se naveliko priča u Zagrebu će u četvrtak, 21. studenog u malom pogonu Tvornice kulture predstaviti debitantski album'Lovac na čudesa'. Album 'Lovac na čudesa', koji je producirao Nikša Bratoš, izlazi 28.10. pod okriljem Aquarius Recordsa i IDM Musica. 

Silente su na sebe skrenuli pažnju već prvim singlom 'Terca na tišinu' (do danas preko 472 tisuće pogleda!), a zatim i aktualnim singlom 'Još jednom. Bend predvode braća Karamehmedović – Sanin i Tibor – koji potpisuju tekst i glazbu, a osim njih tu su Doris Kosović (vokal), Lorena Milina (violina i vokal), Ana Vlainić (violina i vokal), Šimun Končić(klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi).

Prepoznao ih je redatelj i glumac Dejan Aćimović koji je snimanjem videospotova za pjesme 'Terca na tišinu' i 'Još jednom' pomogao da izađu iz dubrovačkih okvira i pridobiju pažnju publike i medija. 'Terca na tišinu' nekoliko tjedana boravi i na vrhu Službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe.

Silente su proteklo ljeto proveli iznimno radno, što zbog snimanja albuma, a tako i brojnih nastupa. Upravo su proteklog vikenda nastupili u Šibeniku, a prije toga i u rodnom Dubrovniku, u parku Orsula.

(aquarius records) 

Popularni Članci