DOBRA VIJEST ZA DOMAĆE Ne propustite karte za Afrojacka po povoljnijoj cijeni

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, po prvi put stiže u Dubrovnik na pozornicu Culture Cluba Revelin, 4. srpnja.

Samo za domaće ovog utorka i srijede, (27. i 28. lipnja) u prodaju je puštena posebna cijena i ograničeni broj ulaznica od 150 kuna, koje možete kupiti samo u uredu CC Revelin na adresi Vukovarska 30.

Nakon rekordno brze prodaje prvog kontingenta ulaznica za koncert Afrojacka, na red je došla nova akcija za domaće. Požurite u ured Revelina i nabavite ulaznice po akcijskoj cijeni od 150 kuna još samo u utorak i srijedu. Drugi kontingent ulaznica po cijeni od 200 kuna u prodaji je od četvrtka, 29. lipnja na svim pretprodajnim mjestima. Ulaznice možete kupiti i online na stranicama Adriaticketa. Posebna je ovo prilika i ponuda za sve željene nezaboravnog provoda.

Planetarno popularan DJ Afrojack, koji je surađivao sa svjetski poznatim glazbenicima poput Pitbulla, Ne-Ya, Beyonce i Davida Guette, prvi će put nastupiti u klubu u ovom dijelu regije.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici http://www.clubrevelin.com, na službenoj Facebook stranici Culture Cluba Revelin te Instagram profilu.

Popularni Članci