Karnevalski bal, regata i izbor za Miss

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovnik karneval fest za subotu sprema bogat program.

Tako će se ujutro program odvijati i na kopnu i na moru. Karnevalsku regatu, koja će započeti u 10 sati, pratit će trabakule, a sve to u suradnji s Jedriličarskim klubom Orsan.

Za to vrijeme će na pozornici nastupiti akrobati Albanskog nacionalnog cirkusa s posebno pripremljenim atraktivnim programom za mališane, članice Baletnog odjela Umjetničke škole Luke Sorkočevića, Plesni studio Lazareti, Step &Jazz, Plesno-rekreacijski studio Dubrovnik i Plesni studio 3V.

Osim toga, održat će se i izbor za Miss karnevala, te će biti izabrane Kraljica Dubrovnika i Kraljica Sarajeva. Program će voditi Sebastian Vukosavić i Enver Cocalić. Djevojke koje su ušle u uži krug natjecanja predstavit će se u kreacijama dubrovačke dizajnerice Andree Zvono, u 14 sati.Veseloj atmosferi na otvorenom doprinijet će dubrovački DJ-evi.

Kapetanski bal pod maskama, koji će se održati 9. veljače 2013. na brodu „Seastar“, okupit će brojne zaljubljenike u more i maškaranu zabavu. Dubrovnik karneval fest pripremio je zanimljiv glazbeno-scenski program, koji će započeti nastupom akrobatske skupine i popularnog Tria Orsan. Gost večeri bit će Marko Pecotić Peco, a najbolja maska kapetanskoga bala bit će nagrađena poklon bonom MSC Krstarenja za sedmodnevno krstarenje Mediteranom, s polaskom iz Dubrovnika.

 

Popularni Članci