USPON NA SNJEŽNICU Ne propustite doživjeti avanturu i ispratite Staru godinu van zone komfora!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Biciklistički klub
Biciklistički klub Konavle i ove godine organizira, sada već tradicionalno, 5. uspon na Sniježnicu na Staru godinu, 31.12.2019.godine.

Pozivaju se svi ljubitelji bicikliranja, planinarenja, pješačenja i boravka u prirodi da se pridruže na ispraćaju Stare godine. Polazak za bicikliste je u 8:00 ispred vatrogasaca na Zvekovici (ex željeznička postaja), a novost je da u usponu ove godine mogu sudjelovati i vozači sa cestovnim biciklima, koji će svoje bicikle moći ostaviti u Kuni Konavoskoj kao i svi ostali koji planiraju nastaviti pješice do vrha. 

Zajedničko okupljanje i polazaka za bicikliste i planinare na uspon Iz Kune je u 10:00 sati.

Nakon silaska biti će organizirano prigodno druženje u prostorijama kluba na Zvekovici (ex željeznička postaja).

Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu na vrhu.
Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali možete poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com.
Prvih 20 prijavljenih očekuje poklon majica i sportska torbica BK Konavle. U slučaju loših vremenskih uvjeta na vrijeme ćete biti obaviješteni o promjenama.

"Ispratimo ovu uspješnu 2019. godinu, i vidimo se na 1234 metra uz sretnu novu 2020. godinu!", poručili su iz Biciklističkog kluba Konavle.

Popularni Članci