NIGDJE NEMA JAČE ZABAVE! Krenule prijave za Konoviziju 2021

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Želite biti dio najzabavnijeg konavoskog događaja i doživjeti nešto što ćete prepričavati godinama? Provjerite zašto prijateljstva nakon Konovizije ostaju, prijavite se na Konoviziju 2021 i prezentajte svoje selo, pozivaju organizatori. 

Prijave za već četvrtu Konoviziju, koja je na rasporedu 12. veljače 2021., su počele, a završavaju za tri mjeseca, odnosno 15. listopada 2020. godine. Prijave se primaju isključivo preko web stranice na sljedećem linku
Sukladno Pravilniku Konovizije pravo sudjelovanja imaju isključivo punoljetne osobe iz sljedeća mjesta i naselja: Bani, Brotnice, Cavtat, Čilipi, Duba Konavoska, Dubravka, Dunave, Drvenik, Đurinići, Gabrile, Gruda, Jesenice, Karasovići, Komaji, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Mihanići, Mikulići, Močići, Molunat, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Popovići, Pridvorje, Radovčići, Stravča, Šilješki, Uskoplje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje i Zvekovica.
Natjecatelj mora biti stanovnik mjesta, rodom iz mjesta ili da mu je jedan od roditelja porijeklom iz mjesta koje želi predstavljati.
Natjecateljsku izvedbu čine jedan do maksimalno tri izvođača, a u slučaju da je izvedba duet ili trio, minimalno jedan od natjecatelja mora ispunjati navedene uvjete o povezanosti s mjestom koje predstavlja.
Ovisno o broju prijava organizator može odrediti koliko će mjesta nastupiti na finalnoj večeri, a u slučaju da se odredi da će broj finalista biti manji od broja prijava osigurana mjesta u finalu imaju predstavnici osam prvoplasiranih s Konovizije 2020 – Drvenik, Čilipi, Pločice, Poljice, Uskoplje, Obod, Pavlje brdo i Gruda.
I na Konoviziji 2021 će nastupiti gostujuće mjesto, koje se natječe po istim pravilima kao i konavoska mjesta, a tko će naslijediti Mokošicu i Kupare objavit će se do 30. listopada 2020. kada će biti službeno objavljena imena sudionika Konovizije 2021, stoji u pozivu. 

Popularni Članci