PRIJAVITE SE Organiziran novi zanimljivi ciklus DJ radionica u Centru za mlade Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Kino video klub Dubrovnik i Laus Music organiziraju novi zanimljivi ciklus DJ radionica u Centru za mlade Dubrovnik. 

Njihov poziv prenosimo u nastavku: 

"Želiš li uživati u zabavi miksanja glazbe, nastupiti na pozornici i zabaviti publiku, ili čak uzdići se na profesionalnu razinu, ali ne znaš odakle početi? Bez obzira na tvoj omiljeni glazbeni žanr,  jesi li potpuni početnik ili želiš usavršiti svoje DJ vještine, ovaj strukturirani program nudi praktične upute i teorijske uvide za razvoj sposobnosti DJ-anja.

U Centru za mlade Dubrovnik 6. travnja kreće desetotjedni ciklus “DJ radionica” koje vodi Haris Čustović, a traje do 8. lipnja. Namijenjen je pojedincima zainteresiranim za glazbenu umjetnost. Cilj je opremiti polaznike vještinama potrebnim za kvalitetnu selekciju glazbe i samouvjereni nastup pred publikom. Ciklus radionica je namijenjen srednjoškolcima, studentima i odraslima, a broj mjesta na radionicama je ograničen, stoga se potrebno prijaviti preko poveznice: 

https://www.ztk-du.hr/dj-prijava/

Sadržaj uključuje razvijanje temeljnih vještina, savladavanje DJ opreme i kontrolera koristeći besplatni Mixxx program, kao i NI Traktor i Rekordbox, te podučavanje u svrhu dubljeg razumijevanja glazbe, razvoj glazbenog uha i kritičkog slušanja, nadgradnju glazbene kolekcije, usklađivanja ritmova, kombiniranja žanrova, razumijevanje publike i energije prostora za izvedbu, te slaganje selekcije glazbenog materijala za različite lokacije, žanrove, bilo da si DJ podrška ili imaš glavni nastup.

Tijekom ciklusa radionica naučiti ćeš i kako se učinkovito promovirati – proizvesti i dijeliti svoje promocijske audio ili video mikseve, dobiti posao i ostati ispred konkurencije, kao i saznati što promotori i menadžeri noćnih klubova stvarno traže od DJ-a.

Tečaj će kulminirati završnim projektom: stvaranjem 30-minutnog snimljenog miksa. Neki od sudionika također će imati priliku održati nastup uživo na večeri DJ radionice u Lazaretima.

Potvrda o završetku radionice se dodjeljuje polaznicima koji pohađaju radionice i snime svoj miks. 

“DJ radionicu“‘ organiziraju Kino Video Klub Dubrovnik i Laus Music u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika".

Popularni Članci