SOUTH POINT ROCK&RIDE Ne propustite dvodnevni rock spektakl u organizaciji MK Dvije rote

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Promo/MK Dvije rote
Južni dio Hrvatske od ovoga ljeta biti će bogatiji za još jedan veliki rock događaj South Point Rock & Ride festival koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i ljubitelje dobre rock svirke.

Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote provest će sve sudionike kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši zalazak na Jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija.

Ukoliko ste ljubitelj dobrih rock ritmova, zasigurno ćete naći nešto za sebe uz vodeći rock and punk band u Hrvatskoj Hladno pivo, uz koje će još nastupiti i legendarno Atomsko sklonište te rock miljenici dubrovačke publike Atlantida.

Program počinje 11.8.2017. u kampu u Šišinim dubima koji će biti otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu DJ-a možete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18h.
Čarobna Orsula otvorit će svoja vrata već od 17 h svim posjetiteljima, a sam program zamišljen je kao druženje svih ljubitelja vozila na „Dvije rote“. Bikeri, skuteraši, biciklisti, sigwayeri, howerborderi, skateborderi i ostali i njihova vozila, a i svi ljubitelji dobre rock svirke, pozvani ste da dođete na Orsulu i uživate u zalasku sunca i pogledu na prekrasni Dubrovnik! U sami suton fotografirat će se svi sudionici.

Nakon zalaska sunca i fotografiranja na Orsuli će se održati koncert Atomskog Skloništa,  rockera iz Pule koje ne treba posebno predstavljati. Nakon koncerta, u koloni je planiran zajednički povratak u Šišine dube.

Drugi dan 12.8.2017. rezerviran je za moto igre koje počinju još u jutarnjim satima u Šišinom dubima, gdje se očekuje dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile. U odličnom rock and ride raspoloženju svi sudionici provest će se uz čarobnu dubrovačku obalu i dubrovačko zaleđe.Defile je zamišljen u tri etape sa pauzama, te će proći kroz gotovo cijele Konavle u totalu cca. 80 km.

Od 20:30 u iznimno bogatom večernjem programu sve posjetitelje očekuju nastupi čak tri benda. Konavoski bend Bjelouška zagrijati će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program se nastavlja nastupom dubrovačkog benda Atlantida, a nakon Atlantide slijedi ni više manje Hladno pivo, koje će nakon više godina nastupiti u Dubrovniku na većem otvorenom prostoru, a sudeći po odazivu na prijašnje koncerte u Dubrovniku, ne sumnjamo da će napraviti pravu rock punk ride atmosferu.

Na dvije noge na dvije rote  ili možda na četiri provezite se kroz  čarobne dubrovačke krajolike i budite dio nezaboravne ljetne rock zabave. Za sve one koji dođu 11.8.2017,  na Orsulu na “Dvije rote” ulaz je besplatan za ostale su karte po festivalskih cijenama. Bikerima ulaz besplatan kao i kampiranje u moto kampu.

Izvor: Showbizz magazin

Popularni Članci