ULAZNICE U PRODAJI Najavljen spektakularan vikend otvorenja ljetne sezone u Revelinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jeste li spremni za ljetnu sezonu 2017. –sezonu promjena! Jedan od najboljih klubova u svijetu, Culture Club Revelin s ponosom predstavlja spektakularan vikend otvorenja ljetne sezone. U prodaju je pušten ograničen broj promo ulaznica.

Majstori elektronske, komercijalne te r’n’b & hip-hop scene ovo ljeto okupljaju se u party tvrđavi Revelin i nude pravu glazbenu rapsodiju. Prvi dan otvorenja, petak, 2. lipnja, konceptualno je usmjeren na prezentaciji novog rezident tima kluba Revelin koji se sastoji od najboljih izvođača u svojim žanrovima na ovim prostorima. Slavlje će uveličati zgodne hostese i prelijepe plesačice sa spektakularnim plesno akrobatskim iznenađenjima.

U subotu, 3. lipnja, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, Paul van Dyk, stiže u Revelin. Riječ je o DJ-u koji je dva puta bio na prvom mjestu liste TOP DJ MAG. Van Dyk je kao remikser surađivao sa svjetskim glazbenim zvijezdama kao što su Madonna, Depeche mode, U2 i Linkin Park.

Ulaznice za dugo iščekivani vikend otvorenja ljetne sezone su u prodaji. Posebna akcija i OGRANIČENI broj ulaznica po PROMO cijeni pušten je u prodaju samo u uredu CC Revelin.

Petak, 2. lipnja -  Grand Opening of Summer Season

PROMO cijena – 50 kuna

Regularna cijena – 100 kuna

Subota, 3. lipnja – Paul van Dyk

PROMO cijena – 100 kn

Regularna cijena 150 kn

Požurite u ured CC Revelin i nabavite ulaznice po PROMO cijeni, prije nego se rasprodaju. Dva dana otvorenja ljetne sezone koja se ne propuštaju su pred nama, a kako će vam ovo ljeto započeti, odlučite što prije!

Popularni Članci