ČELNIK HSS-A O KOALICIJI S PETROVOM: 'S tom sektom ne bih ni u crkvu, a ne u vlast'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Petar Ipšić
Predsjednik HSS-a Dubrovačko - neretvanske županije Stipo Gabrić Jambo za Dubrovački dnevnik je komentirao najavu Mosta kako u daljnje pregovore i suradnju idu s Domoljubnom koalicijom u kojoj je i njegov HSS. 

'Ja s tom sektom ne bih išao ni u crkvu. To je sekta koja u 2,5 godine u Metkoviću nije napravila ništa dobro. Tako su otpustili 12 ljudi, izgubili tri spora, a licemjerno je što se kunu u zajedništvo i tu tripartitnu vladu. Zašto onda to nisu napravili u Metkoviću?,' prokomentirao je Gabrić Jambo. 

Također je kazao ponešto i o čelniku Mosta Božu Petrovu i njegovom gradonačelničkom mandatu u Metkoviću. 

'Petrov je vrlo loš psihijatar koji je puno bliži pacijentu nego psihijatru, a o Grmoji ne želim ni govoriti. Rezultat njihovog rada je i to što im na parlamentarnim izborima u Metkoviću birači nisu dali povjerenje gdje je pobijedila Domoljubna koalicija. Metković je Most koštao jako puno. Raskinuli su ugovor sa Svjetskom bankom za pročistač, a Hrvatsku će Most na vlasti koštati još više,' izjavio je. 

Naglasio je kako riječ 'suradnja' umjesto 'koalicija' mostovci koriste kako bi se opravdali u očima birača.  

'Priče o suradnji su smiješne, jer nešto je koalicija ili nije koalicija, a to što Most izbjegava koristiti tu riječ jest da bi se opravdali u očima svojih birača jer su obećali kako neće koalirati ni HDZ-om, ni s SDP-om. Mislim da je Hrvatska u ovom postizbornom razdoblju dobro upoznala i Most, i Petrova, i Grmoju,' odgovorio je. 

Popularni Članci