OPRAŠTANJE OD ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Buconić: Ovo je moje zadnje 'dugo sjedanje', onda kreće uživancija

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ivona Butjer
HSS-ova Mira Buconić već je najavila izlazak iz politike pa je danas bila njena posljednja sjednica Županijske skupštine u kojoj je obavljala vijećničku dužnost. 

"Osjećam se fantastično. Naporno mi je sada sjedati nekoliko sati, ali olakšanje će mi biti jer mi je ovo ujedno i zadnje 'dugo sjedanje'," izjavila je Buconić za Dubrovački dnevnik prije same sjednice. 

Kako ja najavila, sad predstoji uživanje i bavljenje stvarima koje je odmaraju. 

"Vazda sam u akciji, vazda nešto činim, svašta volim... Volim život, lijepo vrijeme, dolazi ljeto, tad volim biti u Šulića i svijet bude moj. Ove stvari baš i ne,"izjavila je. 

Buconić je kazala ponešto i o nadolazećim lokalnim izborima te kazala kako je uvjerena u pobjedu dosadašnjeg župana Nikole Dobroslavića. 

"Župan će i dalje biti isti, sigurna sam u to sto posto, jer nema to biti tko drugi. Ostavila bih iste, stare zamjenike i sigurno bi pobjedio u prvom krugu da su u pitanju isti kao i prije," kazala je Buconić. 

Podsjetimo, političarka je u intervjuu za Dubrovački dnevnik kazala kako su razlog njenog izlaska iz politike godine, ali i prilike u gradskoj vlasti. "Ono što se događalo u zadnje vrijeme, posebno u Gradskom vijeću nije dobro," izjavila je tada. 

Popularni Članci