RAGUŽ O IZJAVAMA STRANAČKOG KOLEGE: 'DUSTRA nikada nije gatala, mi podržavamo Frankovića'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Gradski vijećnik Dubrovačke stranke Rikard Rossetti na svom je Facebook profilu uputio kritiku na računa Društva prijatelja dubrovačke starine u kojoj je, između ostalog, naveo kako bi 'Vlahušić još uvijek bio gradonačelnik da se nije dirnuo u Društvo'. Predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž za Dubrovački dnevnik je prokomentirao navode svog stranačkog kolege. 

„Dubrovačka stranka je otvorena stranka i svatko ima pravo na osobno mišljenje, no naglasio bih kako je Predsjedništvo stranke zadovoljno sadašnjim koalicijskim partnerom. U stranci nikada nismo gatali što bi bilo da se kandidirao netko drugi pa su pomalo nespretne izjave gospodina Rossettija tko bi bio gradonačelnik. Mi imamo legalno izabranog gradonačelnika kojega i DUSTRA podržava i iza kojega stoji, a ono što je najvažnije za stabilnost same koalicije jest to kako će se ruke unutar Gradskog vijeća dizati onako kako to odluči Predsjedništvo stranke, samnom na čelu. U ovome trenutku je situacija u Vijeću i više nego sigurna,“ prokomentirao je Raguž.

Podsjetimo, Rossetti je na prošloj sjednici Gradskog vijeća povukao pitanje zašto DPDS financira obnovu tvrđave na Prevlaci, dok se valobran Kaše ispred same povijesne jezgre nalazi u kritičnom stanju što je izazvalo pozornost.

Vezane vijesti:

- OŠTRA REAKCIJA Rossetti: 'Vlahušić bi i dalje bio gradonačelnik da se nije dirnuo u novac DPDS-a, ali meni ne mogu ništa'

Popularni Članci