KORONA PARTY U SARAJEVU Okupio se veliki broj poznatih, među njima i Dubrovčanin, svi dobili prijave

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Klix.ba/Screenshot
Iako su vlasti u Bosni i Hercegovini tek počele s popuštanjem protuepidemijskih mjera, mnogi od njih ne mare za to, a svemu svjedoči i događaj u sarajevskom Golf klubu u kojem se našlo nekoliko uglednih imena iz svijeta glazbe i tamošnje politike.

Sinoć su se, usprkos zabrani okupljanja i propisanim mjerama socijalne distance od najmanje dva metra, u sarajevskom restoranu Golf Klub našla mnoga zvučna imena glazbene regionalne scene, pribijena jedna uz druge, i zabavljala su, među ostalim, i tamošnjeg ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Stašu Košarca, sarajevskog biznismena Zijada Blekića piše Klix.ba.

Od prisutnih glazbenih zvijezda tu su bili Halid Bešlić, Šerif Konjević, Koke te Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari te Dubrovčanin Ajlin Ahić sa suprugom pjevačicom Slađanom Mandić koja je video sa zabave objavila na svome Instagram profilu.

Ekipa se u restoranu u kojem je zabranjen rad u sklopu protuepidemijskih mjera, prema saznanju spomenutog portala, vješto pokušala sakriti iza  navučenih zastora, ali ih je odala glasna glazba te Instagram priče Slađane Mandić.

Policajci su na lokaciji zatekli dvadesetak osoba u dobrom provodu uz pjesmu. Sudionicima zabave uručeni su prekršajni nalozi, a restoran je zatvoren.

Popularni Članci