Policajka iz Australije koja je pala sa zida na Pilama izašla je iz bolnice i želi se vratiti na posao

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: X WA POLICE FORCE
Ella Cutler, 25-godišnja australska policajka koja je pala sa zida na Pilama ovog ljeta, nakon tri mjeseca je izašla iz bolnice, javlja australski 7news. 

Cutler je teško ozlijeđena 26. kolovoza, a liječnici su tada rekli kako ima samo pet posto šanse da preživi. Pri padu sa zida na Pilama zadobila je višestruke prijelome lubanje, kralježnice, rebara i nekoliko udova, a probila je i oba plućna krila.

Njezino je osiguranje ukinulo financiranje zdravstvenih troškova u Dubrovniku i put kući jer je te nesretne noći bila pod utjecajem alkohola. Njezina obitelj pokrenula je akciju prikupljanja sredstava, a prikupili su oko 530 tisuća dolara donacija.

U međuvremenu je na društvenim mrežama objavljena snimka kako hoda uz pomoć štaka, a pred kamerama se svima zahvalila na podršci. “Vaša dobrota je nevjerojatna”, rekla je.

@9newsperth Ella Cutler, who was critically injured while on holiday in Croatia, has spoken publicly for the first time. #9News #ellacutler #croatia #Perth #wapolice #police #recovery #health original sound - 9News Perth

“Trebat će joj još mnogo mjeseci njege, više operacija i mjeseci fizičke rehabilitacije prije nego što bude mogla utjecati na svijet kao što je to nekada činila”, rekao je njezin brat Josh za 7news.

Popularni Članci