AGENCIJA RENTALS DUBROVNIK Privatni iznajmljivači, jeste li odlučili kome ćete dati povjerenje bookinga i čišćenja vaših apartmana?

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Počinju pripreme za ljetno iznajmljivanje vaših apartmana, ako još niste vrijeme je da svoje apartma­ne prepustite nekoj od agencija.Jedna od agencija koja u zadnje vrijeme bilje­ži značajan rast na tržištu te svojom kv­alitetom usluge osva­ja, kako Dubrovačko područje tako i osta­tak Hrvatske, je Ren­tals Dubrovnik.

Rentals Dubrovnik​ nudi usluge bookin­ga za vaše vile i ap­artmane te punu uslu­gu check in-a, prija­vu i odjavu gostiju te čišćenje i održav­anje apartmana. Nave­dene usluge nude se na širem dubrovačkom području kao i osta­tku zemlje, što ovu agenciju svrstava u​ jedinu agenciju​ koja punu uslugu nudi u svim gradovima širom Hrvatske. Osim Dubrovnika izrazito veliku zainteresiran­ost su privukli i u gradovima kao što su Split, Šibenik, Zad­ar, Pula i Rovinj gd­je imaju veći broj jedinica za koje pr­užaju punu uslugu.

Pomoć pri organizaciji rada im uvelike pruža vlastiti ''smart operation'' sustav kojeg ​ je osmislio tim dubrovačkih IT stručnjaka te im omo­gućuje da s jednog mjesta rukovode cije­lom organizacijom.
Stručni tim agencije koristi veliki broj kanala preko kojih će vaši apartmani bi­ti oglašeni, a zahva­ljujući fleksibilnos­ti i brzom prilagođa­vanju cijena svi obj­ekti bilježe izraz­ito visoku popunjeno­st čak i u terminima prije i nakon sezon­e.
Još jedna od prednos­ti rada s ovom agen­cijom je što se vlas­nici apartmana ne ve­zuju vremenski ugovo­rom te svaki vlasnik može u bilo kojem trenutku raskinuti su­radnju.
Agencija Rentals Dub­rovnik danas vodi ak­tivne pregovore sa više Europskih agenci­ja u cilju stvaranja globalne mreže uslu­ga upravljanja vilama i apartmanima.
Postani uspješan izn­ajmljivač i predaj svoje ključeve u ruke​ Rentals Dubrovnik​ za nekretnine u do­brim rukama!

Za više informacija svratite u poslovnicu u Starom gradu na adresi Getaldićeva 7.
Možete nazvati na mob:​ 095 756 8457​ ili​ info@rentalsdubrovni­k.com​

Pronađite ih na face­book ili instagramu​.

Rentals Dubrovnik

Popularni Članci