Dva velika priznanja stigla u Konavle, evo o čemu je riječ

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Općina Konavle
Na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu 24. Burze PUT, TZ općine Konavle uručena je nagrada Simply the best – Destinacija Konavle.

Konavle su ovu nagradu dobile za kontinuiran kreativni pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju, sadržajno upotpunjuju kvalitetu i atraktivnost turističke ponude, a Konavle pozicioniraju među najbolje destinacije jadranske obale.

Nagrada Simply the best u kategoriji ugostiteljstvo pripala je Konobi Vinici Monković i to za iznimnu kvalitetu pripreme i ponude tradicionalnih jela lokalne kuhinje što daje značajan doprinos kvaliteti ukupne turističke ponude destinacije i očuvanu baštine lokalne zajednice.

Simply the best je godišnja nagrada koju za inovativnost i kreativnost u turizmu dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija,poslovno turistička burza PUT i magazin Way to Croatia, a kontinuirano se dodjeljuje od 2010. godine.

Kandidature za nagradu mogu podnijeti subjekti iz sektora turizma – jedinice lokalne samouprave, turističke zajednice, turističke agencije, mediji, tvrtke itd. Za 2024. godinu nagrade su se dodijelile u sljedećim kategorijama: Ugostiteljstvo, Putnička agencija, Manifestacija, Suvenir, Propaganda, Novi projekt u turizmu, Osoba ili udruga i Destinacije godine.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.

Popularni Članci