NAJBOLJA KUĆA ZA AKTIVNI ODMOR Još jedno vrijedno priznanje za vilu Falcon Rook iz Konavala

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Županijska komora, Villa Falcon Rook
U sklopu Foruma obiteljskog smještaja, održanog od 2. do 3. veljače na Zagrebačkom velesajmu, dodijeljena su priznanja Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku za obiteljski turizam i EHHA priznanja za Europsku kuću godine. Među ostalim dobitnicima pronašle su se i dvije kuće iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku za obiteljski turizam, u kategoriji najbolje kuće za aktivni odmor, pripala je Villi Falcon Rook iz Konavala. Villa Falcon Rook je u rujnu 2017. također dobila EHHA priznanje za Europsku kuću godine u kategoriji najbolje obiteljske kuće. EHHA priznanje za Europsku kuću godine u kategoriji najbolje kuće na obali pripala je Vili Sreser, s Pelješca.

Četvrtu godinu za redom Hrvatska gospodarska komora organizira nacionali Forum obiteljskog smještaja. Ovogodišnji Forum okupio je brojne pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu. Tom prigodom, predstavnik Europskog udruženja obiteljskog smještaja (EHHA) Carlos Villaro Lassen uručio je pobjednicima priznanja.

Županijska komora Dubrovnik čestita svim pobjednicima.

Popularni Članci