OTVORENE PRIJAVE ZA SPREMNIKE Kreće odvoz otpada s kućnog praga u Vitaljini, Đurinićima, Moluntu, Mikulićima, na Pločicama i Poljicu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Općina Konavle
Iz Čistoće i zelenila Konavle uputili su obavijest žiteljima naselja Vitaljina, Đurinići, Molunat, Mikulići, Pločice i Poljice.

”Poštovani korisnici, sukladno daljnjem razvoju usluge „odvoz s kućnog praga“, ovim putem Vas obavještavamo da se možete prijaviti se za odvoz s kućnog praga u naseljima Vitaljina, Đurinići, Molunat, Mikulići, Poljice i Pločice. Prijave će biti otvorene do 7. travnja, nakon čega kreće segmentno dijeljenje spremnika kao i ukidanje javnih odlagališta po naseljima. Planirano je da do 29.04.2024 bude kompletno uspostavljen odvoz iz navedenih naselja. Naknadne prijave će se zaprimati, ali će se možda sporije obrađivati, te molimo korisnike da se čim prije prijave, kako ne bi čekali dugo svoje spremnike. Prijavnica vrijedi i za kućanstvo i za kategoriju koja nije kućanstvo", NAPISALI SU. 

Prijavnica şe može naći na linku (https://www.cizk.hr/korisnicka-podrska/obrasci) gdje prijavu može izvršiti i za kućanstvo i privredu. Nakon ispunjenja prijavnice, možete je ručno dostaviti u zgradu uprave (Bistroće 70, ČILIPI 20 213), ili dostaviti e mailom (info@cizk.hr) te poslati službeno poštom. Sva pitanja i pomoć možete tražiti preko telefona 020 773 619, gdje će Vas  provesti kroz proceduru ispunjanja prijavnice ili se javite putem već istaknutog emaila.

Ovim koracima, projekt „Odvoz s kućnog praga“ će doći na realizaciju od 70 posto, čime je realno da do konca sljedeće kalendarske godine i Gruda s Popovićima te Radovčićima bude pokrivena kantama.

Popularni Članci