PREDSTAVILI NAJBOLJE ŠTO IMAMO Gradska i županijska Turistička zajednica na sajmu u Dubaiju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i Turistička zajednica Grada Dubrovnika predstavljaju se na sajmu ATM Dubai koji se održava od 6. do 9. svibnja 2024. godine. Na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 45m2 suizlagači su i TZ Splitsko-dalmatinske županije, TZ Grada Zagreba, Perfecta Travel i Maistra Hospitality Group.

ATM sajam je vodeći globalni turistički događaj na Bliskom istoku, a ove godine se održava po 31. put na lokaciji Dubai World Trade Centre i namijenjen je isključivo profesionalcima u turizmu.

Tijekom posljednja tri desetljeća Arabian Travel Market postao je vodeći globalni događaj koji sudionicima omogućuje rast industrije putovanja i turizma. U svijetu u kojem putovanja nadilaze granice i gdje poslovne prilike čekaju, postoji mjesto gdje se globalni vizionari putovanja i turizma ujedinjuju. Platforma na kojoj se slobodno vrijeme besprijekorno stapa s poslom, MICE i luksuznim putovanjima, a globalni lideri dolaze osjetiti budućnost. Dobro došli na Arabian Travel Market - vrata globalnog rasta putovanja i turizma – ovogodišnji je slogan.

Dubrovnik i Dubai će i ove godine biti povezani izravnim letovima avio kompanije Fly Dubai.

Popularni Članci