Prijavite se za sudjelovanje na prezentaciji 'Predstavljanje poticajnih kreditnih linija za poduzetnike'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ
Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s HAMAG BICRO-om, HBOR-om i Dubrovačko-neretvanskom županijom poziva Vas na interaktivnu prezentaciju “Predstavljanje poticajnih kreditnih linija za poduzetnike” koja će se održati u Dubrovniku i Opuzenu.

Na prezentaciji će se predstaviti ESIF mikro i mali zajmovi, mikro i mali zajmovi za ruralni razvoj Hrvatske agencije za malo gospodarstvo inovacije i investicije, kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvoj te kreditna linija „SKOR“ – Subvencijom kamatne do održivog razvoja Dubrovačko-neretvanske županije.

Poticajne kreditne linije predstavit će gđa. Josipa Kutle Stepančić, predstavnica HAMAG BICRO-a, gđa. Mira Krneta, predstavnica HBOR-a i gđa. Ivna Šuljak, predstavnica Dubrovačko-neretvanske županije.

Prezentacija u Opuzenu održat će se u četvrtak, 05. ožujka 2020. godine s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Opuzena, Trg kralja Tomislava 1, 20355 Opuzen.

Prezentacija u Dubrovniku održat će se u petak, 06. ožujka 2020. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, Vukovarska 16, 20000 Dubrovnik.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili na e-mail dcp@dcp.hr.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 05. ožujka 2020. godine.

Popularni Članci