SDP ODLUČIO Evo tko se iz naše županije našao na listi za desetu izbornu jedinicu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Lukunic/PIXSELL
Ranko Ostojić nositelj je izborne liste koalicije 'Rijeke pravde' u X. izbornoj listi, a u koju spada Dubrovačko-neretvanska županija. SDP je danas donio odluku i o ostalim imenima na izbornoj listi. 

Na izbornoj listi se iz naše županije nalaze gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević, načelnica Vele Luke Katarina Gugić, gradonačelnica Korčule Nika Silić Maroević i v.d. predsjednica dubrovačkog SDP-a Anita Bonačić-Obradović. Osim SDP-ovih na listi su i imena stranke Centar, kao najvećeg koalicijskog partnera u X. izbornoj jedinici. 

Lista u konačnici izgleda ovako:  

1. Ranko Ostojić

2. CENTAR (Marijana Puljak)

3. Ivana Marković

4. Mišo Krstičević

5. CENTAR (Ivica Puljak)

6. Katarina Gugić

7. CENTAR

8. Joško Markić

9. Nika Silić Marojević

10. Gordana Muhtić

11. CENTAR

12. Matko Burić

13. Rafaela Matić

14. Anita Bonačić Obradović

Osim Marijane Puljak, koja po mjestu na izbornoj listi ima siguran ulaz u Sabor, u slučaju da koalicija 'Rijeke pravde' izađe kao pobjednik iz izborne utrke, iz stranke Centar se očekuje kako će Ivica Puljak preferencijalnim glasovima također imati ulaz. Osim njih dvoje, za Centar su rezervirana još dva mjesta na listi, a za očekivati je kako će jedno od dva pripasti dubrovačkoj odvjetnici Viktoriji Knežević koja je najavila kako će na predstojećim lokalnim izborima biti kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Dubrovnika, ispred stranke Centar. 

Popularni Članci