TREĆA FAZA UREĐENJA U Ljetnom kinu Cavtat uskoro nove sjedalice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Općina Konavle
Ministarstvo kulture RH odobrilo je Općini Konavle dodatnih osam tisuća eura za uređenje Ljetnog kina Cavtat, namjenski opredijeljenjih za nabavku novih sjedalica za posjetitelje događanja.

Riječ je o trećoj fazi uređenja, s obzirom da je Općina Konavle i prethodno uspješno aplicirala te koristila sredstva Ministarstva kulture iz Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH, za gradnju, rekonstrukciju i opremanje kulturne infrastrukture.

Prije dvije godine financijskim sredstvima iz prve faze uređenja najprije je očišćeno zatečeno stanje, zatim rekonstruiran sanitarni čvor te izgrađeni projekcijski zid, garderobe i spremište. U drugoj fazi, prošle godine, izvedena je montažna pozornica te montažne projekcijske kabine. Ukupno je kroz prethodne dvije faze utrošeno 62.379,72 eura za uređenje Ljetnog kina u Cvatatu, a tome će biti pridodano i ovih osam tisuća eura.

Općina Konavle zahvaljuje Ministarstvu kulture RH te resornoj ministrici Nini Obuljen Koržinek na podršci i razumijevanju za realizaciju ovog važnog projekta.

Popularni Članci