UZ NEKOLIKO KLIKOVA DO NOVOG POSLA Zapošljavaju Jadranski luksuzni hoteli, Strabag, Sombrero Travel...

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal!

Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Strabag traži nove radne snage u Dalmaciji: poslovođa – privatnik (m/ž) i poslovođa gradilišta (m/ž). Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i spremnost na terenski rad, poznavanje rada na računalu te graditeljski smjer obrazovanja. Prijavite se na linku.

Jet2.com Limited traži nove radne snage na pozicijama: Resort Team Leader (m/ž) i Customer Helper – Customer Service Agent – DBV (m/ž) Dubrovniku. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, relevantno iskustvo, izvrsno znanje engleskog i hrvatskog jezika. Prednost donosi rad u putničkoj industriji. Nudi se kompetitivna plaća i odlične mogućnosti za napredovanje. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 24.2. Prijavite se.

Workforce za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Korčula. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

The Coral d.o.o. zapošljava kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara/ barmena (m/ž). Mjesto rada je Babin Kuk. Rok prijave je 24.2. Poslodavac osigurava smještaj, a potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. u potrazi je za sezonskim radnikom (m/ž). Rad se odvija u Dubrovniku. Posao se sastoji od izlaganja artikala i punjenja polica, praćenja evidencije isteka rokova, rada na blagajni i ostalo. Poslodavac omogućuje program obuke u počecima rada. Osigurane su naknade za noćni rad, praznike i nedjelje. Aplicirajte.

Jadranski Luksuzni Hoteli d.d. zapošljava na pozicijama: mesar (m/ž), vrtlar (m/ž), radnik u domaćinstvu (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Rok prijave je 15.2. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca u ponudi i prijavite se ovdje.

Applicon Tours d.o.o. traži dispečera vozila/ operativca (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je: srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Sombrero Travel zapošljava u Dubrovniku turističkog pratitelja (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Glavni zadaci su pratnja i animacija gostiju na turističkim turama. Postoji mogućnost dogovora s poslodavcem oko smještaja. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci