Pločanski dnevnik

PANIKA U UTVRDI MOSTA Dva dana prije Nove otpustili pet vatrogasaca primljenih preko veze zbog pritiska javnosti

- Most u Metkoviću zapošljava samo rođake, prijatelje, poklonike i članove Mosta. Primjerice, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković primljeno je šest ljudi od kojih je jedan prvi rođak Nikole Grmoje, a drugi je obiteljski povezan s Božom Petrovom... - izjavio je za Jutarnji list Stipo Gabrić Jambo nakon što je nedavno objavljeno da je bratić Nikole Grmoje i prijatelj Boža Petrova zaposlen bez javnog natječaja kao vodočuvar u tvrtki Hidrotehnički objekti.
višemilijunski iznos

JEDNA OD NAJVEĆIH INVESTICIJA U HRVATSKOJ U Pločama se gradi terminal (VIDEO)

U Pločama će biti izgrađen terminal za skladištenje i pretovar naftnih derivata i ukapljenog plina. Riječ je o jednoj od najvećih privatnih investicija u Hrvatskoj teškoj 135 milijuna eura. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a.
BAČENO BLAGO

DOK DRUGI GLADUJU Ova fotografija iz Opuzena potpuno je razbijesnila građane (FOTO)

Aktivistica i nezavinska vijećnica u Gradskom vijeću Grada Ploča i Županijskoj skupštini Ana Musa podijelila je fotografiju koja se rapidno proširila društvenim mrežama i izazvala negativne komentare građana. 
obrazovanje

DOBRE VIJESTI SA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU Otvara se novi studij, kreću prijave za upis!

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment. 
Učitaj još vijesti