Barcelona neočekivano lako poražena na domaćem terenu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.foxsportsla.com
U izazito uzbudljivoj uzvratnoj polufinalnoj utakmici Kupa Kralja, Barcelona je pokazala relativno pasivnu igru davši time mjesta blistavoj predstavi Realu i iskoristi svaku priliku. U prvoj utakmici bilo je 1:1, a danas je na Camp Nou Real Madrid pobjedio s čak 3:1.

Izuzev prvih minutu i pol kad je Barcelona imala dvije šanse, ostatak utakmice pokazali su rezerviranost. Prvi gol za Real u 13. minuti postigao je Ronaldo i to iz faula koji je napravljen nad njim. Za drugi je pogodak zaslužan također Ronaldo ('57) dok je treći gol zabio Varan ('68) udarcem glavom nakon kornera.

Jordi Alba zaslužan je za jedini pogodak Barcelone i to u 89. minuti. Sjajno dodavanje Inieste, Kataloncima je pomoglo da barem djelomično sačuvaju obraz.

Blistava, čvrsta obrana Reala, učinkovita napadačka formacija te imaginacija Ronalda pobjedili su 'tika-taka' pročitanu Barcelonu koju je publika nerijetko popratila zvižducima. Modrić je čitavu utakmicu bio na klupi te nije dao svoj doprinos utakmici.

Od incidenata vrijedi napomenuti da su se Busquets i Pepe pokoškali u borbi za loptu. Nakon što je Realov branič srušio Barcinog u igri, tijekom prekida mu je ovaj uzvratio gurnuvši ga rukama zbog čega je pao na pod.

 

Popularni Članci